Nur sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Belçika Aile Birleşimi

13 Haziran 2024 23:04

Merhaba 17 Nisan başvuru yaptım Belçika aile birleşimine 30 Mayıs da mail geldi yabancılar ofisindedir dosyanız diye 15 gün geçti hala oklar kalkmadı. Doğru mu giriş yapıyorum sisteme anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi acaba? Gerçekten çok zormuş süreç

11 Ağustos 2024 22:34

Arkadaşlar merhaba nisan başvurusu olanlar yazabilir mi? Nisan başvurusu olup onaylananlar da yazabilir mi

14 Haziran 2024 16:25 (Şikayetten 17 saat sonra)
09 Ağustos 2024 15:54

Merhaba arkadaşlar Belçika aile birleşimi başvurusuyum başvuru tarihi 17 Nisan. Oklar kalktı tablo geldi ama sonuç daha yok. Nisan başvurusu olan sonuçlananlar var mı acaba yazabilir mi buraya? Hepimiz görmüş oluruz umut olur belki. Teşekkürler şimdiden.

Yorumlar (12)

Semiha

Nur hanım bir gelişme var mı sizin başvurunuzda

Misafir

Nur hanim sizin mail 1 ayda mi geldi? Sonucladi mi sizin ki?

Misafir

11/7 başvurduk 17/7 VFS de konsuslukta işlem me alindi yazdı hiçbir mail gelmedi 1 aydır orada isleme alınmışa niye mail atmıyorlar anlamış değilim dofide takip edemiyoruz

Nur

Sizin ne kadar oldu eşiniz vatandaş falan mı?

Mail 1,5 ayda geldi. Daha sonuçlanmadı 4 ay oldu. Sizin kadar oldu

Yasmin

Evet onay geldi çok şükür

Selda

Yasmin hanim, randevu tarihiniz ne zamandı acaba? Yani kaç ayda onay geldi, bir de hangi VFS de randevuya gittiniz? Hayirli olsun.

Nur

Yasmin hanım çok sevindm geldiğine :) instagramınızı verir misiniz oradan konuşabilirmyz

Yasmin

Merhaba. O oklar belli bir süre sonra kalkıyor daha dosya sisteme işlemediyse açılmıyor sistem. Bu arada ben başvuralı 6 ay oldu ek belge istediler 1 ay önce hala sonuç gelmedi.

Nur

Yasmin hanım belli oldu mu sizin sonuç?

Eşimin ilk 3 ayın maaş bordrosunu istediler 1 ayı geçti maalesef ses seda yok 😔

Nur

Ek belgeden sonra hemen onaylanıyor ama çok garip ya 🤬 ne istediler sizden?

Belçika Konsolosluğu Aile Birleşimi Vizesinde Belirsizlik Ve Bilgi Eksikliği

23 Temmuz 22:20