Devran sonuçtan memnun

16 Aralık 2024 23:05
Devran'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

17 Aralık 2024 11:45

Vestel servisi tarafından keşif yapıldıktan sonra Şile, İmrenli' deki evime Vestel Marka Flora Doğa serisi 24000 BTU ve 9000 BTU luk klima aldım. 14 Aralık 2024, Cumartesi günü Montaj için randevulaştık. Keşif'e rağmen daha montaja başlarken dış duvarların perde beton olduğu ve dışarıdan birine yaptırmam gerektiği, tüm kutular, her şey açılıp ev şantiyeye döndükten sonra söylendi. Dışarıdan birisini buldum. Toz duman içinde 2 delik açıldı. Bu arada servis başka servisler için ayrıldı. Duvar delim bittikten sonra 16:30 dan sonra tekrar gelindi. Ancak sorunlar bitmedi. Salona 24 lük klima eski klimanın yerine takılacaktı ama önce oraya yerleşmediği için defalarca duvarda ( içten izolasyon ) kesme ve sayısını hatırlamadığım kadar 24 binlik klima takıldı, çıkartıldı, söküldü, tekrar takıldı her seferinde makine tak, sök, çıkar ile kullanmadan eskidi ve aşırı hırpalandı sanki fabrikanın ArGe sinde dayanıklılık testi yapıldı. Eminim ilerde arıza çıkartacaktır bu hırpalanmalar. Makine yerine yerleşemediği için yanında ki sigorta da kırıldı. Çalıştırmak istendiğinde bu kadar sök taktan dolayı kumandayı algılayan sensör zarar görmüş, çalışmadı, soketin yenisini sonra değiştirmek üzere bırakıldı ( pazar günü soketi değiştirdiler ). Yatak odasına geçildi. 9000 lik iç ünite için duvar da geniş delikler açıldı bir türlü dübel tutmadı bunu yerleştireceğim diye o makine da bolca hırpalandı. Sonunda İptidai bir şekilde ( tam düz değil ) takıldı. Bu arada sürekli eksik alet edevat ve sarf malzemesi sorunu yaşandı. Şöyle ki ''elektrik bandın var mı'' diye bile bana soruldu. Kablolar yetmediği için evdeki uzatma kablom kullanıldı. Kesmek için evdeki bıçak kullanıldı. Matkap uçları yetersizdi. Fener aydınlatma yoktu, evdeki flaşörüm kullanıldı ve cep telefonu ışığı tutuldu. Bazı eksik malzemeler için birisi sürekli bir yere gitti geldi. İnanılmaz bir durum yaşadım. Yetkili bir servis, ne için gittiğini bildiği ve 3-4 haftadır konuştuğumuz bir konuda nasıl bu kadar yetersiz ve hazırlıksız olabilir. Duvarlarda verilen hasarları, delikleri düzeltmek için bir servisin yanında, mastik, alçı, silikon, köpük vs olmaz mı? Dış ünite hasar, açıkta borular ve montajının hali de resimlerde Delikler poşetle kapatıldı! Umuyor ve diliyorum ki Vestel Marka olarak bu sorunu, şikayetimi ve mağduriyetimi sulh ile marka - müşteri boyutunda en kısa sürede çözüme ulaştırır. Tüm yasal haklarımı saklı tuttuğumu bildirir. Gereğini ivedilikle ve önemle rica ederim. Saygılarımla.

1734425055923.1.jpg

07 Şubat 2025 23:40

30 Temmuz 2025 01:45
#V6

02 Nisan 2025 12:26
Mert sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 13:45
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 20:42