VavaCars'ta Zaman Kaybı Ve Hayal Kırıklığı!

VavaCars'ta Zaman Kaybı Ve Hayal Kırıklığı!
27 Kasım 2024 10:59

Aracıma Vavacars'tan 984-1084 arası teklif aldım. Randevu verdiler, üç kere aradılar 'Gelecek misiniz? ' diye. Topkapı'ya gittim, aracıma ekspertiz yaptılar. 2022 model, 136 binde aracımın motoru sıfırdan daha iyi çıktı, kaporta dediğim gibi çıktı ve aracım ekstra dolu: cam tavan, hayalet ekran. Ben bunları sisteme giremediğimi de söyledim. Bana 984 minimum bunlar dahil ediliyor, ekspertizde dediler. Aracımı ihaleye çıkarıyorlarmış, beklettiler. Sonra 'Biz alamıyoruz, araca teklif gelmedi ihaleden' dediler. Ben de 'Hayırdır? ' dedim. Siz bana minimum maksimum teklif veriyorsunuz, ben buraya geliyorum, iki saat bekletiyorsunuz, sonra da 'Biz alamıyoruz' diyorsunuz. Bence bu ahlaklı bir davranış değil. Bana en kötü 984 alırız demeniz gerekiyor dedim. Bana 'Araçta km var' dediler. Ben de zaten bu bilgileri sisteminize girdim, bunu görüp aradınız, üç kere ne diye aradınız? Uymuyorsa benim zamanımdan neden çaldınız? Ben Petrol Ofisi var diye güven duymuştum. Ticari ahlak diye bir şey var, bunlarınki kurumsallık değil. Daha önce aynı tür bir firmaya araba verdim. Dediğim dışında bir şey çıkmadı, paramı verip aldılar. Vavacars da zamanımı çaldı, yarım günüm heba oldu.

27 Kasım 2024 11:12 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Osman sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 16:59
"Damla hanıma ilgisinden dolayı teşekkürler"
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ta Zaman Kaybı Ve Kurumsallıktan Uzak Yaklaşım

24 Ekim 2024 13:35
Vavacars'ta Zaman Kaybı Ve Kurumsallıktan Uzak Yaklaşım

Vavacars Randevu Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

Hikmet
30 Ağustos 2024 17:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 19:41