Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Satış İşlemine Karışmış Ama Ben Satmadım Mağdurum

29 Mayıs 2024 18:24

Valorant hesabım 16 Ocak 2023'te çalındı ve çalan kişi, ben bilet atana kadar geçen sürede hesabı satmış. Riot hesabımı geri vermiyor. Eğer bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun, karşılığı neyse veririm. Çok mağdurum. Hem öğrenciyim, geçen sene hemen hemen 2000 liraydı. Şimdi daha pahalı. Lütfen yardım edin, ne yapmalıyım? Kaç aydır Riot'un sürekli kopyala yapıştır usulü çalışanlarıyla uğraşıyorum.

02 Haziran 2024 14:42

Valorant hesabım 2023 ocak ayında bağlı olduğu maille beraber çalındı ama o hesabın ilk maili değildi ve 16 Ocak 2023 te hesap tamamen gitti hesap kurtarmaya başvurduğumda ki 1 den fazla kez başvurdum riot hep aynı cevabı kopyala yapıştırla verdi hesabım çalan kişi tarafından satışa konulmuş diye sınırsız askıya alindi ben bununla ilgi li bir şikayet daha yazdım ama riot benimle iletişime geçmedi ben hem kanıt hem de özür istiyorum hesabi ben satmadım ama yinede satılmış deyip vermiyorlar yeter artık ve hem paramı hem zamanı mi harcadın riot ben ben hesabımı önünde sonunda alıca

02 Haziran 2024 14:40

31 Temmuz 2025 00:09
Gorçun sonuçtan çok memnun

Gorçun
04 Nisan 2025 23:59
"Yardımcı olduğunuz için teşekkürler"

02 Haziran 2024 16:50

20 Aralık 2023 00:27