Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Valor Yatırım Sonu Hüsran

15 Eylül 2023 10:38

Valor Yatırım hizmetlerinden sürekli aranarak yatırım yapmam konusundaki ısrara kendi salaklığım yüzünden katıldım. Soyadını bilmediğim E***denen şahıs önce üç beş kazandırdı. Daha çok kazanmak için daha çok para yatır dedi. Kredi çekerek yatırdım. Piyasayı o biliyor en son dün gece yüksek işlem açtırdı. Sabah ise akşam açtığımız işlem ile ilgi kötü haber var tüm para gider üstüne para yatır kurtaralım diye aradı görüştük. Para bulamadım ve maalesef hesabımı eksik bakiye diye kapattılar.

Recep

İyi ki para bulamamışsın bu defada s v a r p ücreti arkasından İngiltere devleti vergi istiyor v. S sürekli para isteme üzerine kurulu bir sistem dan dik uygulama üzerinden kazanıyorsun sözde reel de hiçbir şekilde kazanmak yok😡😡😡😡😡😡

Recep

Hep aynı numara maalesef oğlumda aynı yöntemle çarptılar 5 bin dolar parasını yediler sahte kar bunlar geçmiş olsun kardeşim et şikayetini biz ettik bekliyor uz

Düzgün
Düzgün

Dava açabilirsiniz en azından başkalarının mağdur olmasını önlersiniz

Tuğra sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 18:05
Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

06 Temmuz 2023 12:41
"Yanlış bir anlaşılma olmuş uzmanımı engellemişim. Mesajlarımı görmediği için panik yaptım, farklı bir numaradan arayıp onlar bana destek olmaya çalıştılar. Kar ve çekim için teşekkür ederim."
Caner sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 10:07