Sinan sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 13:40

30.08.2023 Valor Yatırım'da ilk yatırıma başladım. 500 dolarla başladığım yatırıma bir süre sonra daha fazla kazanmak amacıyla ve danışmanların yoğun baskı ve talebiyle bütün paramı ve etraftan aldığım borçla 240 bin TL yakın para yatırdım. Bir süre her şey çok iyi giderken sıra kazandığımız parayı çekmeye geldi ve tutar (13.09.2023) 36 bin dolara yakın oldu. Danışman t... A c... Bütün parayı çekmem için öneride bulundu, bende kabul ettim. Bütün kabusta burada başladı. İlk önce yüklü çekim yaptığım için bunun vergisi olduğunu ve bana 4,900 dolar hesap çıkarttılar (132 bin TL) parayı geri çekip parça parça vermelerini istedim. Paranın havuza düştüğünü ve geri çekemeyeceklerini söylediler. Zaten bütün paramı yatırmış olmama rağmen bir şekilde bulup yatırdım parayı. Yatırdıktan sonra Şikayet Var sitesinden gördüğüm lot çevirme ve swap olayını sordum, bunlar nedir, bunlara düşmeyiz değil mi diye ve bana sizin bunlarla bir işiniz yok, paranızı birkaç saate alacaksınız dediler ve tam olarak söylediğim oldu. Ben paramı beklerken, ilk gün para transferi yapılmadı ve ertesi gün bana lot ödemesi yapmam gerektiği söylendi. 3589 dolar (96.300 TL) kredi çekip bunu da ödedim ve işlem saatine 2-3 saat kala yanlış hesap yapıldığını 603 TL daha yatırmam gerektiğini söylediler. Bunu da yatırdım ve yine işlem saatine yetiştiremediler, sonra da bana swap ödemesini yapmamı istediler ve olay son noktaya gelip beni bitirdiler. Talebim kazanç olanların olsun, yatırdığım parayı geri almak, benimle birlikte borç aldığım birçok kişi mağdur oldu. Size önerim kesinlikle bunlara bir çalışma yapmayın. Not1: yapılan işlemlerin dökümlerini istememe rağmen 10 gündür evraklarımı hâlâ iletmediler. Not2: Danışmanların hatalarının bedelini kısacası ben ödedim ve firma hiç oralı olmadı, belki de işleyişleri böyle!

Sinan
Sinan
30 Ekim 2023 14:21

Talep etmeme rağmen hale evrak ve dokümanları göndermediler 1,5 ayı geçti Türkiye'de paravan şirketler üzerinden para transferlerini yapıyorlar. Not : Bir mağdur olarak dava açacak bütün arkadaşların yanındayım son 2 ayda yaklaşık 3-4 milyon tl d. Landırmışlar

Geçmiş olsun benden de aynı yöntemle 48000$ aldılar Savcılığa verin beklemeyin

İbrahim
İbrahim

Kardeş Forex piyasasına girme bundan sonra olacağı bu beni tövbe ettirdi valor yatırım benim de 5500 ti yedi vermedi Allah bunların hakkından gelsin dünyalık yaşıyor lar Allah bunların hakkından gelsin işlem yapıyorsun boşa para yatırdın bitti demektir direk yaptığın işlemler boşa bunlar dolandırı lar sahte. Allah'ın bunlar hakkından gelsin

Amin amin amin