27 Aralık 2023 15:48

Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden 2021 yılında kiraladığım iki adet tarlayı başkası ekmiş ve bu durumu o dönemki Erzurum Vakıflar Müdürlüğü'ne ve müdürüne bildirdim. Müdür, konuyu inceleyip tarlaların durumuna bakmamı ve hem kendimin hem de muhtarın dilekçesini istedi. Daha sonra sözleşmenin feshedileceğini, tarlayı kullanan kişinin ceza alacağını söyledi. Ben de kendisinin istediği gibi hem kendimizin hem de muhtarın imzalı ve mühürlü dilekçesini gönderdim. Buna rağmen iki yıldır benden kira alındı. Vakıflar Müdürü, konuyu köydeki muhtarla görüşerek yerinde inceleme yaptı ve sözleşmenin feshedildiğini söyledi. Ancak bana hâlâ Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kullanmadığım tarlalar için haciz işlemi başlatıldığına dair mesaj geldi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde görevli Enes adlı memura durumu bildirdim. O da bana yazı gönderildiğini söyledi. Fakat bana ulaşan herhangi bir yazı olmadığını, üstelik 2021'den beri sözleşme yenilemediğimi belirttim. Hiçbir şeye imza atmadığım halde haczetmişler. Sorunum çözülmüyor ve iki yıldır boş yere kira ödedim. Tarlayı ekenler tarafından tehdit edildiğimi hem muhtar hem de o dönemki müdür biliyor. Buna rağmen usulsüzce sözleşmemi devam ettirmişler. Bana hiçbir belge gelmedi. Erzurum Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde hem benim hem de muhtarın tutanakları mevcut. Bu kurum, işini yapmadığı gibi beni mağdur ediyor. Bir an önce sözleşmemin feshedilmesini ve bana bildirilmesini rica ediyorum. İmza atmadığım sözleşmeleri keyfi olarak yenileyemezler. Ne beni arayan var ne de bilgi veren. Sözleşmenin feshedildiği söylendi. Bu konuyla ilgili daha önce CİMER'e şikayet etmiştim, ekte mevcut. Telefon kayıtlarına bakabilirsiniz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yunus
Yunus
28 Aralık 2023 15:22

Sorunum hala çözülmedi 2022 de kurumun istediği dilekçeler. Vakıflar Genel Müdürlüğü hiçbir merciyi dikkate almıyor. CİMER Kültür Bakanlığı ve diğerleri cevap bile vermiyorlar ben yaptım oldu. Yoksa haciz ederiz tarlaları 10 yıldır gas p etmiş adamlara ceza yok onların kirasını namuslu insanlara ödetin ben bu işin peşini bırakmayacağım

12 Kasım 2023 10:45

09 Haziran 2024 16:42