Sena sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Zafiyeti ve Maddi Zarar: Dükkanımız Soyuldu

03 Ekim 2024 00:13

Başakşehir vadişehir sitesindeki dükkanlardan birisinde pilates salonu açmak için tadilat yaptığımız süreçte güvenlik olmasına rağmen dükkanımız soyuldu. Güvenlik kulübesi dükkanımızın çaprazında olmasına rağmen ve başka bir esnaf arkadaşımız güvenliği uyarmasına rağmen güvenlik hiçbir şey yapmamış ve dükkanımız soyulmuştur. Site müdürü güvenliğin 08.00a kadar orada olduğunu olayın 08.01de gerçekleştiğini ve hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyor. Biz bu siteye aylık 6-7 bin lira aidat ödüyoruz ama dükkanımız soyuluyor güvenlik şirketi Tuğra özel güvenlik ve vadişehir yönetiminin bu güvenlik zafiyetini üstlenmiyor. Zararımızı gidermeleri gerektiği halde kimse bir şey yapmıyor.

03 Ekim 2024 00:09

28.09.2024 tarihinde Başakşehir vadişehir sitesi altındaki dükkanımız güvenlik olduğu halde soyuldu. Dükkanımızdan klimalarımız işçilerin aletleri çalındı. Dükkanımızın tam çaprazında güvenlik olmasına rağmen sabah saatlerinde olay gerçekleşti. Dükkanımız hali hazırda tadilat aşamasında bir dükkan olduğu halde olan her şey çalındı. Başka bir esnaf arkadaşımız güvenliği uyardığı halde güvenlik müdahale etmemiş. Görev saati 08.00de bitmesine rağmen 07.40ta güvenlik kulübesini terk etmiş. Olay 08.00 sularında gerçekleşmiş. Site yönetimi ve güvenlik firması gerekeni yapmıyor. Biz maddi zarara uğradık aylık 6-7 bin lira aidat alınan bir sitede dükkanımız hava aydınlıkken soyuldu. 08.00de güvenliğin görev saati bittiğini söyleyip site yönetimi ve Tuğra özel güvenlik firması bu güvenlik zafiyetini kabul etmiyor. Güvenlik görevini yapmadığı için biz maddi zarara uğradık sitenin veya güvenlik firmasının zararımızı karşılamasını istiyoruz

Bahçeşehir Suites Sitesi İle Yaşanan Sorunlar

05 Mart 2025 10:32
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 16:43

Gülpark Yaşam Site Yönetimi Sorunu