Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Uzspace Matar 7 Numaralı Plastik İçeriyor

Çağrı
06 Ocak 2024 23:52

D&R üzerinden satın almış olduğum "Motivasyon Matara 2307 Siyah 1600 ml" hakkında yazıyorum. Sitede ürünün bpa içermediği ve koku yapmadığı belirtilmiş. Fakat ürünün altına baktığımızda 7 numaralı ibareyi görmekteyiz. Bildiğiniz üzere geri dönüşüm kodlarındaki 7 numara, sağlığa en zararlı olan bileşenleri içermekte. Tabi bunun dışında tritan da aynı şekilde 7 numaraya dahil edilen bir bileşen. Benim satın almış olduğum ürün koku yaptığı için bpa içerme ihtimali hakkında şüphelendim açıkçası. Sizden mataranın bpa içermediğini veyahut sağlıklı bir malzemeden üretildiğini ispatlayan geçerli bir belge rica etmekteyim. Geçerli kanıtlar ile bana ulaşırsanız sağlığım konusunda içim rahatlamış olacak. Yoksa inceleme başlatılması konusunda gereken kurumlara başvuruda bulunmak zorunda kalacağım. İyi çalışmalar dilerim.

22 Ocak 2024 11:44 (Şikayetten 15 gün sonra)

Gökçen
Gökçen

Ben de online bir alışveriş sitesinden kızım için satın alacaktım bu yorumlara denk gelince biraz tereddüt ettim. Eastman denilmiş fakat iş birliği olduğunu nereden bilebiliriz. Üzülerek söylüyorum ama güvenilirlik sorunu var.

04 Eylül 2023 14:36
Vagonlife İnsan Sağlığıyla Oynuyor
Vagonlife İnsan Sağlığıyla Oynuyor

Hüseyin
30 Kasım 2023 18:38
Uzspace Sağlıksız Ürünlerin Sağlıklı Diye Pazarlanması
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 22:02