UYAP İcra Dosyasındaki Haksız Uygulamalar Ve Yasal Olmayan İşlemler

Birol
26 Eylül 2024 21:28

İ*** Hukuk Barosu'na icralık bir dosyam vardı, bundan 1.5 yıl oldu. Daha da devam ediyor. 12.06.2024 tarihinde benim borcum 72 bin tl idi, ben 34.900 TL ödedim. Haciz borç bularak gerisini bana taksit yapın dedim, 3 taksit diyorlar. Durumumu anlattım ama anlamıyorlar, yardımcı olmuyorlar. Bana kredi kartı getir, taksit yapalım diyorlar. Ben de nereden bulacağım kredi kartı diyorum, benim sorunum değil diyorlar. Hiç insanlıktan anlamıyorlar, eve icra gönderiyorlar. Sonra bana diyorlar ki borcuna 4000 TL daha ekledik, eve icra gönderdik. Sonra babamı dosyaya eklemeye çalışıyorlar. Aynı evde yaşıyorum diye şu an borcum 85 bin tl olmuş. Ödediğim parayı, 34.900 TL'yi UYAP ve icra dosyasından düşmüyorlar. Diyorlar ki bunların hepsini kapatmadan düşmeyiz. Bunların bana bu şekilde fazla fazla para ödetmeye hakları var mı? Geçen sene baroda avukat hanım t*** ve k*** Hanım, benim eşimin akrabalarına hepsine mesaj atıp ben milleti yanıltmışım ve parayı ödemiyormuşum. Benim eşimin akrabalarına böyle mesaj atmaya hakları yok. Beni eşimin akrabalarına ve annesine, babasına suçlu göstermiştir. En kısa zamanda bu avukatlara ve baroya dava açacağım. Beni suçlu bir şekilde gösterdiği için ben kimseyi yanıltmadım. Yanıltıcılıkla suçladı beni.

Oğulcan
24 Temmuz 2024 14:27