Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Uno Copy Center Saygısız Müdür Ve Çalışanların Görmezden Gelmesi

18 Haziran 2023 11:04

16 haziranda ölen annemden sonra 2 fotoğrafı magnet yaptırarak babama 18 hazirana hediye yaptırmak için bu kuruluşa geldim. Yukarıda 20 25 dakika tek bir kişinin sırasını bekleyince sıkılıp başka eleman yok mu? Diye sordum sesimde sadece sıkılmış bir ton vardı. Ne isyan ne bir sinir yoktu. Bir bayan bana başka eleman olmadığını ve bu yüzden beklemem gerektiğini söyledi. Ben de tamam diyerek yukarı çıktım. Altını çiziyorum. Hiç sinir, sıkıntı yok. Zaten üzgünüm bir gün önce annemi kaybetmiştim. Yukarı çıktığımda bana hesap sormaya başladı ne aşağı soruyorsun? Görmüyor musun? Bu arkadaşın ismi de A**'miş. Yanımda sigarayı sinirlice fırlatmalar, böyle ergen ergen pasif agresif pozlar. Komik gerçekten. Bu iş belirli bir ücret karşılığı yapılıyor ve ben hizmet satın almaya gelmiş sıradan bir vatandaşım. Aşağı sorup müdür kim diye sordum. Yine cevap ne olsa beğenirsin. A**. Bu konu hakkında tek söyleyeceğim şey bu kabadayıların eline işletme emanet eden akılı sorgulamak lazım. İnsanla direkt konuşmaya girebilecek kapasiteye sahip olmadığı aşikar. Adama ne biçim konuşuyorsun benimle diyorum nasıl konuştum deyip sigarayı dolaba fırlatıyor. Eğer böyle bir müdürünüz var ise size acıyorum. Demek vizyonunuz bu kadar.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:55

25 Nisan 2025 18:10
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kethüda Ticaret Müşteriyi Azarlama

02 Haziran 2024 13:41