Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:28

Ünallar oto çıkmadan birinin tavsiyesi ile ulaşım sağladım arabanın gaz kelebeği var mı diye sorduğumda ruhsat istediler gönderdiğimde orijinal var denildi tamam dedim fiyatı ne kadar dedim 3500 TL dedi. Satış sorumlusu H**** A** parça uyumlu diye sorduğumda evet dedi eğer uyumlu olmazsa iade alıyoruz diye sorduğumda ilk etapta değişim yapıyoruz. Sonra iade dedi. Tamam dedim ve parasını IBAN'a atarak gönderdikten sonra bende arabanın üzerindeki parçanın fotoğrafını istediler teyit için bende fotoğraf attım ve tekrar dönüş yaparak benim söylediğim parça bu değilmiş sizinki uyumlu olan 5000 TL 1500 daha vereceksiniz dedi. Bende bu parayı veremeyeceğimi o zaman paramın geri verilmesini istedim. Bu sefer satış sorumlusu H**** A** benimle pazarlığa tutuşarak bu parçayı zorla satmaya çalıştı bir nebze en son 250 daha atarsam çıkma parça göndereceğini söyledi. Başka çarem kalmayıp gönderdim en azında parçam gelsin diye güvenip aldım ve 73 TL ödediğim kargom geldiğinde benim aracımla hiç alakası olmayan bir parça geldiğini gördüm. Arayıp parçayı göndermemi söylediler. Bende parçayı gönderdim ve para iadesi talebi istiyorum ama şu an tekrar başka parça göndereceklerini söylüyorlar. Ben sıfır ürün istediğimi söyledikçe ısrarla para iadesi yapmama konusunda direniyorlar benim paramın iadesini istiyorum. Bu mağduriyetin suçlusu ben çekmek zorunda değilim ve durmadan kargo parası ödemek zorunda değilim.

Kusurlu Ürün Ve Geciken İade Mağduriyeti

07 Mart 2025 17:40
Kusurlu Ürün Ve Geciken İade Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Bozuk Ürünler İçin Çözüm Bulunamıyor

14 Kasım 2024 17:31
Eksik Ve Bozuk Ürünler İçin Çözüm Bulunamıyor

Aktaş Oto Yedek Parça Sürekli Eksik Ve Yanlış Gönderimler

29 Ağustos 2024 10:08

01 Kasım 2023 23:28
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 10:30
Otomobildepo.com Sipariş Edilen Parça Yerine İlgisiz Farklı Parçanın Gönderilmesi.