Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ambulans Ve Acil Servis Hüsranı

01 Aralık 2023 13:27

Ben zaten gitmedim, ambulansla evime geldiler. Karşılarında acıdan kıvranıyorum, isimlerini almak çok isterdim ama kendimde değildim, iki kapalı bayanlardı. Hala öfkeliyim, hala sinirliyim, davranışları kabul edilemezdi. Neden ambulans çağırmışım, sağlık ocağına gitmem gerekiyormuş gibi davrandılar. Baş dönmesinden ayağa kalkamıyordum, acile bıraktılar. Kapıda ağlayarak harap oldum, bir saat sıra bekledim, serum taktılar, üç hap yazdılar. Eve geldim, daha kötü oldum. Tekrar kendim Bursa Şehir Hastanesine gittim, orada kendime geldim ve beş on dakika içinde işimi hallettiler. Zorla işlerini yapıyor gibi görünüyorlar, Uludağ Araştırma Acil Bölümü!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üniversite Araştırma Hastanesindeki Dermatoloji Polikliniği Deneyimi

26 Nisan 2024 12:44
Gamzenur sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 03:57

23 Şubat 2024 15:08

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acilde Skandal Crf Değerim 160 Ve 3 Gün Boyunca Süründüm

09 Ağustos 2024 22:41