Feyza sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 13:57

Uğur kurs ile lise giriş sınavına hazırlanan oğlum için birebir ders olarak anlaştım. Elimde sözleşmem mevcut. Uğur kurs Bayraklı şubesi ortaokul ile lise şubelerini birleştirip tek binadan hizmet vereceğiz dedi tamam dedik. Bu arada ortaokul bolumu çalışanlarını isten çıkartmışlar. Yeni müdür son derece ciddiyetsiz lakayıt bir hanim söylediği cümle aynen şöyle"biz hiçbir sözleşmemizde ders saat bilgisi yazmayız. Sizin sözleşmenizde de kaç saat kaç gün olduğu yazmıyor. Sizin oğlunuza öğretmenlerimiz 20dk. Dan 5 ders verebilirler. Sözleşmenizde ders saat bilgisi yazmadığı için yapabileceğiniz bir şey yok"
Sözleşme yapalı olmuş neredeyse bir sene başka kurs okul bakmamışız tam kurs başlayacak hale bakın, inanılmaz üzgünüm. Oğlum bu şekilde mağdur edilmemeliydi. Bana diyorlar ki sözleşmeyi kiminle yaptıysan git derdini ona söyle. Ben Uğur kursun imza yetkisi olan müdürüyle sözleşme imzaladım. Müdür işten ayrılınca Uğur kursla ilgim kalmıyor mu?

Feyza
Feyza
23 Eylül 2023 16:16

Herhangi bir çözüm sunmadılar, olayın anlaşılması açısından normalde haftada 40dakikalik 10 ders konu anlatımı için 40 dakikalık 15 saat ders soru çözümü için, dershanenin standart hazırlık programıdır. Mağduriyetin boyutunu buradan öngörebilirsiniz. Ayrıca kayıt yaptıran hiçbir öğrencinin sözleşmesine ders saat bilgisi yazmıyorlar, yarın ders sayısı ile sorun yaşarsanız bu şikayetimi hatırlayın

Özge
Özge

Merhaba hanımefendi orta okul bölümü işten çıkarılmadı kendimiz istifa ettik, rehberlik bölümü ve halkla ilişkiler kısmı tuhaf yöneticilik, disiplinsizlik Mobbing vasıfsız insanların müdür olması vs gibi birçok sebep... İş yükü çok ve ücret azlığı daha ne sayayım. Eğitim kısmında ise öğretmenler çok önemli kaliteli öğretmenler olmasına dikkat ediniz. Umarım iyi bir kurum bulursunuz. İyi günler 🌸

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Kurs EGEKENT2 Menemen İzmir

Selahattin