Raziye sonuçtan çok memnun

Üçay Mühendislikle Çalışmak Pişmanlıktır

09 Aralık 2023 08:27
Raziye'nin Teşekkür Mesajı
“Desteklerinden dolayı Büşra hanım ve Emrullah beye çok teşekkür ediyorum. İşlemim Çok kısa sürede çözümlendi.”

Kurumsal bir firma olduğunu düşünerek tercih ettiğim Üçay Mühendislik, farklı bahanelerle sürekli olarak bizi oyalamaktadır. 6-7 Kasım tarihleri arasında tesisat için geleceklerini söylediler ve iş yerimden izin aldım. Daha sonra bana, ustanın akrabasının vefat ettiğini ve 13-14 Kasım tarihleri arasında geleceklerini belirttiler. Enerji şirketi Enerya'yı arayıp durumu öğrendiğimde, projenin 11 Kasım'da onaylandığını öğrendim. 13 Kasım'da gelerek tesisatı kurdular. Gaz açma sürecinin 10 gün sürebileceğini ifade ettiler. 10 günün sonunda Enerya'yı tekrar aradığımda, randevunun oluşturulmadığını öğrendim. 6 Aralık tarihinde Üçay Mühendislik'i sürekli arayarak randevuyu oluşturdum. 6 Aralık'ta işten izin alıp evde bekledim ancak kimse gelmedi. Bekleme sürem dolunca Enerya'yı arayıp durumu sorduğumda, Üçay firmasından bir mühendisin benim evde olmadığımı belirttiğini ve bu durum hakkında bana bilgi verilmediğini öğrendim. Üçay Mühendislik'le tekrar iletişime geçtiğimde, önümüzdeki hafta içinde yeni bir randevu oluşturacaklarını söylediler. Evde bir aydır tesisat kurulu olmasına rağmen, adı kurumsal olan bu firma hâlâ gazı açtıramadı. Bu kışı klima ile geçireceğiz gibi görünüyor. Eğer çok boş vaktiniz, fazlasıyla paranız var ve yanlış bilgilendirmeleri dinlemekten hoşlanıyorsanız Üçay Mühendislik'i tercih edebilirsiniz. Zira sürekli olarak arayıp işleri sizin takip etmeniz gerekiyor.

09 Aralık 2023 09:21 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhabalar Raziye Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Raziye
Raziye
14 Aralık 2023 17:05

14 Aralık 2023 17:13

Merhabalar Raziye Hanım, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

Sadettin sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2023 10:50
"Teşekkürler"
Üçay Mühendislik Doğal Gaz Tesisat Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve Mağduriyetler
Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 20:28
"Biraz geç olsa da gaz açılımı yapıldı teşekkür ederim ilgi ve alakanız için"
Gaz Açma Sürecinde Sürekli Gecikme Ve Bahaneler
Fatma sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 16:29
"Genel merkezde ki Büşra hanım çok yardımcı oldu ilgisi alakasına ayrıca teşekkür ediyorum"
Üçay Mühendislik Isınma Sorunu Ve Servis Meselesi

19 Aralık 2023 22:50