Üçay Mühendislik Yoğuşma Gideri Yapılmaması

Üçay Mühendislik Yoğuşma Gideri Yapılmaması
Ersin
20 Eylül 10:28

Bolu Mengen de doğalgaz işi için 6 daireli bir apartmanda şirkete ait 3 daire ve ilave 2 daire daha Üçay firması ile anlaşıp tesisat ve kombi işini verdik. Mutfak lavabosu altından alınan kombiye girişten kombi yoğuşma suyu giderinin de bağlanacağını bekledik, veya tecrübelerine istinaden yönlendirmelerini. Mantıken ve fizik kuralına göre de ve de hortumla bizzat test ederek böyle olması gerektiğini söylememize rağmen E**** bey isimli yetkilinin yok, böyle olmaz, su gitmez, sorun yaşarsınız, yeniden kırılır gibi korkutması ile yapmadık. Yapmadılar. Balkonda Kombi altına bidonda biriktirip özelikle kış aylarında iki günde bir manuel boşaltıyoruz. Binadaki kalan son daireyi yapan başka usta ve firma aynı suyu aldığı yere gideri de kurtaran yerden bağladı, kapattı ve sorunsuz kullanılıyor. Bu konuyu konuşunca insanlar ve 6. Daireyi yapan usta usta bize gülüyor. Aslında Üçay a ve işine gülüyorlar. Yeniden kış geliyor. Her önüme geldiğinde firma gibi göründüğü, (t. C. De 64 tane yerde şubesi olan bir şirketten bahsediyoruz.) arkadaşlarda bilgilidir, ehildir diye düşünüp verdiğimiz işe ve yapılanı gördükçe nefretim artıyor. Bereket şubeyi kapatıp gittiler de derdimizle baş başa kaldık. Neticede tümü böyle değildir ama insanlarda Firmayı bilsin diye yazıyorum. Ersin T****

20 Eylül 10:31 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhabalar Ersin Bey, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ 444 82 29 www.ucay.com.tr

Profesyonellikten Uzak Hizmet Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

İskender