Onur sonuçtan hiç memnun değil

Üçay Mühendislik Kocaeli İzmit Doğalgaz Kombi

Üçay Mühendislik Kocaeli İzmit Doğalgaz Kombi
17 Nisan 2024 20:28

Üçay Mühendislik adında bir firma ile dokuz aydır sorun yaşıyorum. On ay taksit olarak anlaştığım kombi ve proje işlemi yüzünden dokuz aydır aynı sorunla uğraşıyorum. Ödeme gününden birkaç gün önce arayıp, ödeme yapıldıktan sonra arama ya da mesaj atılmadığı takdirde dönüş yapmayan bir firma ile karşı karşıyayım. Senedinizi almak mümkün değil, sürekli 'çok yoğunuz' bahanesiyle karşılaşıyorum. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmadım.

17 Nisan 2024 21:53 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar Onur Bey, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Onur
Onur
17 Nisan 2024 22:11

Hiç sanmıyorum, sonuçta çok yoğun bir firmasınız, mesaja aramaya dönüş yapamayacak kadar.

09 Temmuz 2024 10:37

Merhabalar Onur Bey, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

Yahya
Yahya

Üçay Mühendislik Kocaeli firmasıyla işi alakadar iyi sonrası sorun taksitlerim bitti senetlerimi soruyorum arıyorum halan halledemediler merkezi arıyorum dönüş yapacağım size diyor oda dönüş yapmıyor takstlerim biteli 7 ay oldu senetler gelmedi

Taner sonuçtan memnun

05 Ocak 2024 18:56
Üçay Mühendislik Mühendislik Firmasının Arızalı Ürün Sorunları

Doğalgaz Tesisatında İlgisizlik Ve Sorunlar

30 Kasım 2024 02:43
Ahmet sonuçtan çok memnun

26 Mart 2025 10:51
"Genel merkezdeki Büşra hanım ın ilgisi için çok teşekkür ediyorum, sorun çözüldü... Kendisi gerçekten süreci takip ederek sonuçlandırma aktif rol oynadı..."