Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Üçay Mühendislik Bolu Şubesi Sorun Çözme Süresi

Üçay Mühendislik Bolu Şubesi Sorun Çözme Süresi
07 Ocak 2024 22:12

Üçay mühendislik Bolu şubesinden ailemin yaşadığı prefabrik eve ağustos ayında hizmet aldık. Kış gelince kombiyi çalıştırdığımızda çamaşır makinesine, tuvalete sıcak su geliyor mutfağa gelmiyor. Ustası "bu bizim hatamız değil sizin tesisatınızda sorun var 800 TL verirseniz yaparım" diyor. Mühendisi "bizim yapmamız gerekir sizin tesisatınızdaki problem bizi ilgilendirmiyor düzgün ve güvenilir hizmet sunmak bizim işimiz" diyor. Müşteri temsilcisi"sözleşmenizde ne yazıyorsa odur" diyor. Makineye sıcak suyun zararı olur denince arayan soran da olmayınca özel usta çağırıp çamaşır makinesi tarafındaki bağlantıyı üçay mühendislikteki ustanın talep ettiği fiyatın çok altında bir fiyata yaptırdık. Tuvalet kısmındaki problemimiz devam ediyor. Hem Üçay Mühendislik noksan yaptığı işi gelip tamamlaması ümidiyle hem de firma araştıranlara faydası olur düşüncesiyle şikayetimi buraya bırakıyorum.

07 Ocak 2024 22:46 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Merhabalar Emrullah Bey, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Emrullah
Emrullah
10 Ocak 2024 12:37

Bir firma yaptığı işin kontrolünü yapmadan, musluklara sıcak su gelip gelmediğine bakmadan, kombiyi bağlayıp gidip sonradan da tesisat sözleşmeye dahil sizin tesisatınızda problem var deyip sorumluluğu üzerinden atmak gayet başarılı. Üçay mühendisliği tebrik ediyorum.

Fatma sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2024 16:29
"Genel merkezde ki Büşra hanım çok yardımcı oldu ilgisi alakasına ayrıca teşekkür ediyorum"
Üçay Mühendislik Isınma Sorunu Ve Servis Meselesi
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 09:11
Üçay Mühendislik Hizmetinde Ciddi Montaj Ve Teknik Hatalar
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:38
Üçay Mühendislik Ana Kart Yandı Ve Kombi Bacası Problemi
Üçay Mühendislik Ana Kart Yandı Ve Kombi Bacası Problemi
Emre sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 15:28
Üçay Mühendislik Niteliksiz İşçilik Ve Çözüm Odaksız Müşteri Hizmetleri
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 11:41
Üçay Mühendislik Üçay Mühendisliğin Hatalı Bağlantısını Düzeltmemesi, Sorumsuzluk