06 Mayıs 2024 20:31

5 bin kilometrelik Tvs Jupiter marka motorsikletim var. 25.04.2024 tarihinde Merve Bisiklet, Ufuk Mahallesi, Buca, İzmir'deki servisinize motorsikletimi yağ bakımı ve varyatör temizliği için götürdüm. Servisteki ustanız varyatörün vidasını sökemeyince somunu sökmek için ağır bir alet kullandı. Bu işlem sırasında krank ağzını bozdu. Krankı tornaya göndereceğini söyleyip benden 6-7 bin tl fiyat talep etti. Kabul etmek zorunda kaldık. Ancak 10 gün geçmesine rağmen, elinde motoru sökecek ekipman olmadığı için fabrikadan parça beklediğini iddia ediyor. Ödediğim paraya rağmen bu kadar mağdur edildiğim başka bir marka tecrübem olmadı. Bir haftadır müşteri hizmetlerini arıyorum, ancak kimse cevap vermiyor. Bu marka tarafından çözümsüz bırakıldım. Acil olarak sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

07 Mayıs 2024 08:15 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sadık
Sadık

O senin ustan ile ilgili bir sorun bu krank somunu ters paso bilmeden açmaya çalışan herkes yalama yapar.

Cem
Cem

Aynı sorunu 18 Ağustos 2025 yılında Gebze fazilet motorda bende yaşadım 8 bin bakimi yaptırdım her işlem yapıldığını söylediler 50 km sonra motor durdu içini açtılar pislik içinde krank vidasını açamadığı için bozmuş sonrada kapatmış sadece yağı değişmiş vidada yolda gevşetmiş sorunu çözeceklerini söylediler hafta sonuna kadar bekliyorum sonra gerekli her yere şikayet edeceğim ticaret Bakanlığına CİMER'e her yere

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 18:13
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Motor Jüpiter 110 2023 Model 500 Km De Krank Varyatör Arızası

30 Mart 2024 09:27