Benzin Sızıntısı Ve Yetersiz Servis Hizmeti

26 Kasım 2024 02:38

Benim motorum aldığım günden beri benzin akıtıyor. 500 bakımı gelince 'gel yapalım' dendi, gittim yapılmadı. 2000 bakımında 'gel bakalım' dendi, gittim olmadı, şimdi 4000 bakımı geldi. Garantiden parça söylemişlerdi, benzin depo kapağını; ama sorun çözülmedi. Benzin damlaması kesilmiyor, karenaj içerisinden kenarlara, oradan da yere dökülüyor ve bu yüzden motor sürekli benzin kokuyor. Gittiğim yerde alev alacağım diye korkuyorum, insan canıyla oynanıyor. Yarın bir gün de bana 'garantiden çıktı' veya 'parça elimizde yok' denecek, ondan korkuyorum. Yetkililer ilgilenirse ve sorunu çözerse sevinirim. Motoru alalı tam 2 ay oldu ama 3 haftada bir bakıma girdim. Şansım mıdır, yoksa motor iyi değil mi bilmiyorum. Açıklama bekliyorum. Parasını peşin aldınız, arızayı hemen yapın, sizden ricam ya da motorumu değiştirin.

06 Aralık 2024 10:07

Motoru alalım 2 ay oldu benzin deposunda sızıntı vardı bundan dolayı depo kapağı değiştirildi ama sorun hala düzelmedi sonrasında deponun altındaki kayış değiştirilmiş sorun düzeldi şimdi de daha 4.500 kilometre yapmışım motor kullanmayı da biliyorum herhangi kullanıma bağlı bir zorluk da yok debriyajı sadece basıp çekiyorum yani debriyaj telim koptu her hafta ya da iki haftada bir bayinin yolunu gözlüyoruz

26 Kasım 2024 09:16 (Şikayetten 6 saat sonra)

Akın sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 19:00

Hüseyin
14 Şubat 2025 09:36
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 15:30
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 17:56

22 Nisan 2025 04:37