Arif sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Problemi Ve Yanlış Ücretlendirme: Tuzla Devlet Hastanesi'nde Yaşanan Sorunlar

19 Aralık 2024 14:18

17.12.2024 Tarihinde 21:30 saatlerinde giriş yapmış olduğum Tuzla Devlet Hastanesi acil kısmından giriş yaparak muayene olmak için kayıt açtırdım. Yeşil alana yönlendirildikten sonra sıra numaramı beklemeye başladım. Sıram geldikten sonra muayene olmak için doktor ile görüşmeye başladım fakat kendisi bana sigortam olmadığını, işlemlere devam edebilmek için vezneye yüklü miktarlarda işlemler ücret ödemem gerektiğini söyledi. Bende muayenenin devam etmesini istemediğimi söyleyerek yanından ayrıldım. Çünkü yaklaşık 5 aydır sigortam devam etmekte. Doktor odadan ayrılırken sırf kayıt açtırmanın bile 300 lira olduğunu söyleyerek bu miktarın sisteme borç olarak düştüğünü söyledi. Daha sonrasında veznedar ile görüştüm ve evet borç olarak düştüğünü söyledi. Aynı zamanda günde 8-10 kişinin böyle problemlerle karşılaştığını söyledi. Daha sonrasında hastaneden muayene olmadan ayrıldım. E-devlet üzerinden kontrol ettiğimde sağlık provizyonumun aktif olduğunu teyit ettim. Ertesi gün 170 numarasını arayarak sigortamı sorgulattım ve sigortamda bir sorun olmadığını teyit ettirdim. Beni 184 Sağlık Bakanlığına yönlendirdiler, 184 ile görüşme sağladıktan sonra taleplerimi incelemeye aldılar. Bu yıl içerisinden aynı durumu 2 kete yaşadım. Hastanede hasta kaydı açılırken kayıt yapan personeller sigortanız yoktur. Demeden kayıt açıp insanların paralarına göz dikmiş durumdalar. Koskoca hastane sistemi hala düzgün çalışmamakta. Bu hususta Tuzla devlet Hastanesi yönetimi, çalışanları, veznedarları ve Sağlık Bakanlığı hususunda şikayetçiyim. Allah'tan daha ağır bir durumda değildim, ağır bir durumda olsaydım neler yaşanırdı bilemiyorum.

İstinye Devlet Hastanesi Ehliyet Sağlık Raporu Karmaşası

16 Mayıs 2024 13:25

23 Ağustos 2023 14:32
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Devlet Hastanesi Diş Hastanesi Çekim Sırasında Sağlam Dişi Kırdılar

02 Nisan 2024 12:36