Ersoy sonuçtan hiç memnun değil

Tüpraş Call Center ve Yatırımcı İlişkileri

16 Ocak 2024 09:56

Tüpraş müşteri hizmetlerini aramama rağmen çağrı merkezindeki m** Hanım, kendimi tanıtmama rağmen beni yatırımcı ilişkilerine bağlamadı. Yatırımcı ilişkilerinde bulunan bayan arkadaş ise saat 17:00 itibarıyla yerinde değildi. Ben bununla ilgili değerli bir yatırımcıyım ve burada bilgi alamıyorum. Şirket manipüle ediliyor gibi görünüyor. Piyasada hisse senetlerine hiç kimse sahip çıkmıyor. Koç Holding'i aradım, ancak Koç Holding 'de görüşme sağladığım çağrı merkezi çalışanının ismini bile vermiyor. Yatırımcı ilişkilerine bağlanmamı istiyorum ancak bağlanmıyorum. Bu kadar köklü bir şirkette ve iştiraklerinde bu tür büyük manipülasyonların yaşandığına, sabit olmasına rağmen neden kimse duyarlı değil? Bu şirketin yöneticisi yok mu? Küçük bir yatırımcı olarak yıllardır yatırım yapıyorum, keşke yapmasaydım; zarar ettim.

Ersoy
Ersoy
17 Ocak 2024 17:24

şirket hiçbir şekilde kendi hisselerine sahip çıkmıyor geri alım projesi mevcut değil temettü vurgusu yok sözde %80 temettü beklentisi var diye konuşuluyor yatırım danışmanları tarafından ama hiçbir şekilde avukatları bu oluşan tahtadaki manipülasyona müdahale etmiyor şirketin adı her tarafta kötüleniyor ve ben keşke yatırım yapmasaydım diyorum bir değer yatırımcısı olarak benden söylemesi tavsiye değil ama girmeden önce mutlaka birkaç kere daha düşün Gördüğüm kadarıyla şirketin yönetim şekli eski yönetim şekli gibi değil yıllardır yatırım yapıyorum son bir yılda kaybım çok büyük keşke yatırım yapmasaydım diyorum

Koç Holding Ve TÜPRAŞ Neden Telefonlara Bakmıyor.

07 Haziran 2024 12:26

Tüpraş Yatırım Hesabımda Oluşan Zarar