04 Nisan 2024 20:25

24 Mart Pazar günü saat 13.30'da girdiğim kuaförden 18.45 civarı çıktım. Bu esnada 'saçınız açılmadı' denilerek yaklaşık 4 saat boyunca açıcı kafamda bekletildi. Saçım cilalandı ve istediğim saç modeliyle alakası olmayan bir sonuçla karşılaştım. Geç kaldığım için fön istemedim ve saçımı düzeltmek için T*** Bey düz fön çekti. Oruç olduğum için acilen ayrılmak zorunda kaldım. Allah'tan oradaki bir bayana saçımın fotoğrafını çektirmişim. Ertesi gün fotoğrafı gönderip, saçlarımın yoğunluğunun azaldığını, boyunun kısaldığını ve uçlarından koptuğunu belirttiğimde 'Gelin bakalım' denildi. 31 Mart Pazar günü gittiğimde, uçlarından bariz bir şekilde kopmalar olduğunu göstermeme rağmen, T*** Bey 'Saç dipten kopar, sizin saçtaki cansız saçlar kopmuş' diyerek itirazımı reddetti. Bana keratin bakımı yapılacağını ve maske verileceğini söyledi. Bu durum bana saçımın gerçekten koptuğunu düşündürdü; zira durduk yere maske ve bakım neden yapılması gereksin? Daha sonra mesajla saçımın mecburen kesildiğini, çünkü uçlarının kırpık olduğunu öğrendim. Uzatmaya çalıştığım saçım ne yazık ki kısaldı. Bunun ne demek olduğunu kadınlar iyi bilir. Para iadesi talebim de, yapılan bakım gerekçe gösterilerek reddedildi. 'Emeğin iadesi olmaz' denilerek, maskenin ve diğer işlemlerin fiyatlarıyla üste çıkılmaya çalışıldı. Peki benim kısalan saçımın telafisi ne olacak? Bu durumun telafisi 2300 TL değil, 10.000 TL verilse bile geri gelmez. Bu durum benim için büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Bir yandan kendi kopan saçlarım, diğer yandan istediğim saç modeliyle karşılaştırmak benim için üzücü oldu.

05 Mayıs 2025 08:12
Kaynak Saç İşlemi Sonrası Dökülme Ve Renk Sorunu Yaşadım
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Saç Boyama İşlemi Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları Ve İletişim Problemleri

02 Temmuz 2025 14:45

Alp Eren Güder Kuaför Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi

26 Aralık 2024 14:13
Ziver sonuçtan hiç memnun değil

Berk Kurtuluş Hair Studio Saç Stüdyosunda Yaşanan Ücret Ve Hizmet Sorunları

24 Aralık 2023 22:59