Sevda sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 15:28

19.05.2024 İzmir kemeraltı Tuğba kuruyemişten aldığım çikolatalı ve tahinli incirin içinden kıl çıktı. Büyük ihtimalle imalat yapılan yerde yapılan bir sorun. Bone takılan bir yerde ürünün içindeki kıl neden çıkar. Midemi bulandırdınız Tuğba Kuruyemiş teşekkürler. Gereğini Umarım yaparsınız.

26 Eylül 2024 15:20 (Şikayetten 4 ay sonra)
26 Eylül 2024 16:32

Sayın Şikayetvar.com Yetkilisi; Değerli Müşterimize belirtilen telefon numaraları aracılığı ile ulaşılamamaktadır. Bilginize Sunarız Saygı ve Sevgilerimizle Tuğba Kuruyemiş Müşteri Hizmetleri

Sevda
Sevda
26 Eylül 2024 17:03

Kesinlikle beni aramadınız. O yüzden de ulaşım sağlayamamış olabilirsiniz.

Elif sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2025 12:23
"Şikayetimi yazmamın üzerinden bir iki saat geçmeden arayarak özür dilediler ve bununla ilgili daha hassas olunacağını söylediler. Ayrıca telafi olarak küçük bir hediye de göndermek istediler. Bu denli ilgili olmaları çok güzel. Çok teşekkür ediyorum. Umarım bir daha böyle bir hadise hiçbir üründe yaşanmaz."
Güvenilir Markada Büyük Hayal Kırıklığı: Çikolatalı Draje İçinden Kıl Çıktı
Sümeyya sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:15
Sevda sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2025 15:21
"Öncelikle hemen dönüş ve üzüntülerini dile getirmeleri beni mutlu etti... Kalite kontrol denetim hakkında patronlarla ve FAB. İle görüştüklerini denetimler üzerine daha dikkatli olacaklarını bildirdi... Olmasaydı keşke ama oldu bu saatten sonra olmaması önemli olan Tuğba Kuruyemiş seviyoruz başka bir marka olsaydı atıp bir daha tek bir şey almazdım ama ilk defa böyle bir şey yaşadık inşallahta bir daha yaşanmaz... N** hanıma tatlı dili için teşekkür ederim konuşması yeterince tatmin ediciydi benim için... Kızım için ufak telafi hediyeleri yolladılar teşekkür ederim..."
Aslı sonuçtan memnun

02 Ekim 2024 21:41