Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Tuborg'un Tarihi Geçmiş Ürünler Ve İade Sorunu

Erdal
25 Mayıs 2024 00:53

Ben Kocaeli Körfez'de 9 yıldır Durak Büfeyi işletiyorum. Şikayetimin konusu Tuborg'la yaşadığım problemden kaynaklıdır. Bütün firmalar tarihi geçmiş ürünlerini geri alıp değiştirirken, sipariş vermediğim ürünleri kendi hedeflerini tutturmak adına tarafıma getirmek suretiyle satmamı sağladılar. Yalnız ürünlerin tarihi geçtiği halde, ürünlerin geri alınmasını talep etmeme rağmen bana 65 TL'lik ürünü 40 TL'ye müşteriye satmamı istediler. Ben de müşterimin bilgisi dahilinde satışı yaptım. Aradaki fiyat farkının Tuborg tarafından bana iade edileceğini belirttiler. 2 ay sonraki siparişimi kontrol ettiğimde, siparişimin dışında gelen ürünlerin arasında daha önce 40 TL'den sattırdıkları ürünlerin 57 TL'den eklendiğini gördüm. 5 TL'lik Çakmak satan bir firma bile yanmayan çakmağının iadesini alırken, Tuborg gibi Global bir şirketin ürününe sahip çıkmaması kendisiyle ticaretimi sonlandırma kararı almama sebep oldu.

06 Haziran 2024 17:25

Ben Kocaeli Körfez'den Durak Büfe sahibi Mehmet Erdal ileri. Tarihi geçmiş ürünlerini geri almamasından dolayı Türk Tuborg'la ticaretimi sonlandırmak istedim ve tabelasını indirdim. Bundan dolayı tarafıma 23.517 liralık icra gönderdiler. Ben de tekrar muhatap olmamak için ödemeyi yaptım. Bir hafta sonra tarafıma 4.576 TL'lik bakiye borç adı altında tekrar icra gönderildi. Borcum olmadığı halde bunu da ödedim. Bir daha asla Türk Tuborg firmasıyla ticari ilişkide bulunmayacağım. Bütün sosyal mecralarda da yaşadığım bu sorunu paylaşacağım ki başka kişiler de mağdur olmasın.

27 Mayıs 2024 09:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yaşanan Mağduriyet Sonrası Tuborg'dan Destek Bekliyorum

08 Eylül 2025 22:57
yasanan-magduriyet-sonrasi-tuborgdan-destek-bekliyorum-1.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tuborg Firması Haksız Rekabet

Ömer
20 Ağustos 2024 18:16
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
09 Temmuz 2024 17:56