Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Ttobacco Shop Çalışan Personel

10 Eylül 2023 16:39

10.09.2023 tarihinde ailemle birlikte gelmiş olduğumuz e-5 kenarında bulunan Airport sen de Üç tane çocuk lavabolarda küfür ederek insanların rahatsız olmalarına sebebiyet vermişlerdir. Ve yine şahsıma denk gelerek asansörlerde küfür ederek insanları rahatsız ediyorlardı. Akabinde ben de rahatsız olarak kendilerine sözlü müdahalede bulundum ve asansörün içerisindeki hanımefendi ile çocuklarına dışarı çıkmaları konusunda yardım ettim. Fakat zemin katta bulunan Tobacco Shop 'ta çalışan mavi bluzlu kadın çalışan yanıma gelerek agresif ve sinirli bir şekilde sen kimsin de çocuklara bağırıyorsun seni buradan attırırım seni buradan kovdururum sen kimsin diye hakaretlerde ve tehditlerde bulunmuştur. Bu durum yetmeyerek insanları da galeyana getirip diğer müşterileride üzerime sürmüştür. Kalitenizden taviz vermediklerini belirten bir AVM'nin bu denli saygısız çalışanlara sahip olmaları çok vahim bir durumdur. Ayrıca insanların yoğunlukla geldiği bir AVM'de çalışanların haricinde hiçbir yöneticinin olmaması ayrıca bir yönetim problemidir. Tobacco Shop Çalışanından şikayetçiyim.

29 Haziran 2024 16:11
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Sigaraya Kartla Ödeme Kısıtlaması Ve Çalışan Tavrı Mağduriyet Yaşattı

26 Ekim 2025 20:53
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Anatolium AVM Tobacco'da Sigara Satışında Yaşanan Sorun

27 Şubat 2025 15:25