Trust Wallet İzinsiz Bakiyeye El Koyma

Trust Wallet İzinsiz Bakiyeye El Koyma
31 Ağustos 2023 22:38

İznim olmadan onayımı almadan beni kampanyaya dahil ettiler. Bakiyemi rehin alıp el koydular ve eğer istedikleri parayı yatırırsam alacağımı söylüyorlar. Bana bakiyemi iade edin demekten dilimde tüy bitti yeter artık. İstemediğim halde beni nasıl olur da kampanyaya dahil edip bakiyeme el koyarsınız bu nasıl bir iştir. Müşteri hizmetleri de ayrı bir dert sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor ve şikayette bulunacağını söylediğimde beni tehdit sözleri ile uyarıyor. Neymiş şirkete zarar gelirse bunun hesabını sorarlarmış. Zaten yaptınız yapacağınızı parama el koydunuz daha ne yapacaksınız.

05 Eylül 2023 07:48

En kısa zamanda bir sonuç bekliyorum ama olumlu olarak.

Yorumlar (17)

Zafer

Resimdeki şahıs önerdi 500dolar içerideyim Londra merkezli bana guzellik salonu sahibi olarak tanıttı para bloke koydu 500dolar daha getirirsem 500 vereceğini söyledi daha sonra araştırınca şikayeti okuyunca bunun dol. Olduğunu anladım

WhatsApp numarasının son altı hanesi 942309 mu? Benimle iletişime geçebilir misin?

Zafer

Resimdeki benimle görüşmeye gecen Londra'da yaşıyor guzellik salonu işletiyor

Saban

Aynı şekilde oldu. Hesabı açmam için para gerekliydi ve o parayı kendisi göndermişti.

Sana yazan kişinin numarası yukarıdaki gibi mi?

Serhat
Serhat

Aynısı benim de başıma geldi hocam hatta şu an kızla konuşuyorum 3 aydır konuşuyoruz görüntülü arama yaptık sesli sohbet yaptık bana kendisi bile bana para gönderdi yani bu airdrop ödülünden önce ama sonradan bu söylediklerinin hepsini aynısını bana yaptı bir şekilde iletişime geçelim

Saban

Yok değil ama aynı şirket olabilir veya bağlantılı kişiler olabilir

Kendini Emily olarak tanıtmış. Kuyumcu dükkanı işlettiğini söylemiş arkadaşıma

Vallami aynı kişi olmasın

Arkadaşıma da aynı şeyleri söylemiş. Onun attığı fotoğraflara güvenip parasını yatırmış ama çekemedi. Şu an sistem 4047.36 USDT istiyor. Arkadaşta bütün birikimini kaybetti. Öneren kişiden yardım istiyor ama 2000 USDT veririm gerisini sen ayarla demiş. Ama sistem bunun üzerine kurulu senden alıyor hep. Bence parasını hiç alamayacak. Ben şahsen kandırıldığını düşünüyorum

Sana öneren kişi seni nereden buldu. Biraz detay bilgi verebilir misin? Arkadaşıma WhatsApp'tan yazmış. İngiltere'den biri falan demişti bana. Çok detay bilmiyorum. Aynı kişiler olabilir

Saban

Aynen öyle o kişide bana öyle demişti sen ayarla ben geri kalanını halledeceğim demişti ama ben kabul etmedim

Merhaba benzer durum benim arkadaşım içinde oldu. O ödülü alabilmek için para yatırdı. Ödülü aldı sonrasında hesap bloke oldu. Tekrar para istendi istenilen tutarın aynısını yatırmadığı için yeniden para istendi. Bu seferde hesaplamada hata yapmış yine olmadı. Şu an 8bin doları içeride duruyor. Sistemi siz nereden öğrendiniz

Muhsin
Muhsin

Banada Londra'dan birisi yazdı önerdi ismi nedir size yazanın aynı kişi olabilir

Saban

Bana önerinde yabancı. Kendisi çekebilmiş ekran fotolarını atmıştı. Ancak o dedi ki bana böyle bir kamuya falan gelmemişti. Kardeşime gelmişti o yaptı demişti

Arkadaşın bu sistemden para çekebildi mi? Yakından tanıyor musun? Benim arkadaşıma da yabancı biri önermiş

Saban

Sistemi bana bir arkadaş önerdi.

Selçuk sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 22:09
"Teşekkürler 1-404:400_0094 WP çalışanları sorunum çözüldü"
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 14:47

14 Şubat 2024 10:21