Yenal sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 15:08

Instagram'da Trend Forma diye bir mecradan Börü Forma sipariş verdim. Bu sefer arkadaşlara WhatsApp numaralarından ulaştım. Sipariş verirken bu arkadaşlar saniyede alakadar oldular. Beğendiğim formayı sitede göremediğimi söylediğimde linkini bile gönderdi saniyede. Neyse sipariş verdim, formanın arkasına şunlar yazılsın diye yazdım beş kere dönen olmadı. Siparişi aldıktan sonra ve para ödendikten sonra ne mail yoluyla ne WhatsApp üzerinden ne de Instagram üzerinden yazdıklarıma yanıt vermeye tenezzül bile etmediler. Ya paramı iade etsinler ya ürünü yollasınlar

07 Ekim 2024 22:07

Instagram mecrasında satış yapan Trend Forma adlı siteden WhatsApp üzerinden iletişime geçip, Börü Türk Milli Takım Forması Siparişi verdim. WhatsApp üzerinden forma linkini ışık hızıyla gönderen sorduklarıma ışık hızıyla yanıt veren arkadaşlar ne hikmetse sipariş verildikten sonra ve ücret kesildikten sonra ne WhatsApp'tan ne mail adresinden ne de Instagram'da bulunan sitelerindeki mesaj yerinden yazdıklarıma cevap verme tenezzülünde bulunmadılar. Ücretimin iadesini talep ediyorum.

Yenal
Yenal
09 Ekim 2024 13:13

Sipariş esnasında iletişime geçtikleri telefon numarasını kapatmışlar numara kullanılmıyor.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 12:04

30 Ekim 2024 18:09
Sipariş Sonrası İletişim Felaketi
Sipariş Sonrası İletişim Felaketi
Sabry sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 10:49

Fatmanur