27 Ocak 2024 00:1113.615

Trakyam yöresel Kırklareli Vize Balıkesir olan sayfasında kampanyalı köy tavuğu satışı vardı Dört tavuk 625 TL Bu tavuklardan sipariş ettik. Gelen tavuklar donmuş ve poşetli olarak geldi fakat tavuklar tavuk gibi değil kuş kadar küçüktü. Kampanyalı sattıkları tavuklar bize çok daha pahalıya gelmiş oldu' Neyse sonuçta köy tavuğu dedim lezzetli olsun yeter dedim ama bu defa da pişirmek için ocağa koydum öğlen gibi akşama kadar saatlerce kaynadı pişmedi Bir tavuk 6 saatte pişmez mi. Altı saatin sonunda biraz yumuşadı pişti saydık artık. Ama bu defa da kayış gibiydi yiyemedik. Bunun üzerine siteye girip yorumlarda saatlerce kanattığımı tavukların pişmediğini yazdım. Sonra bir ara tekrar Instagram'dan baktığımda beni engellemişlerdi?

27 Ocak 2024 00:38 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Tavuklarımız dediğimiz gramajda ve hazır tavayklar gibi 45 dakika pişmez. Tencerede 2,5 saat düdüklüde 2 saatte lokum gibi pişer. Pişirme yönteminizi gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.

Nilgün
27 Ocak 2024 11:06

Ne lokumundan bahsediyorsunuz siz? 45 dakikada pişmeyeceğini biliyorum ama 6 saatte de pişmez... Ve tavuklar hala sert kayış gibi Tavukları sizin söylediğiniz şekilde pişirdim. Ne yönteminden bahsediyorsunuz 40 senelik ev kadınıyım... Bunu bir ben söylemiyorum. Burada bir sürü şikayet var hakkınız da. İnsanlara yiyemeyecekleri gıdayı satıyorsunuz. Yorumlarda şikayet edeni de anında engelliyorsunuz?  Bu pahalılıkta ver parayı at çöpe öyle mi? Lütfen paramı iade edin'

27 Ocak 2024 11:15

Yani o kadar müşterilerimiz memnun ve yıllarca sabit müşterilerimiz var har ay düzenli alan bir dolu müşterilerimiz var aynı tavuğu yıllardır tüketiyorlar. 6 saat çok abartılıdır lütfen. Karalama yapmayalım.

Nilgün
27 Ocak 2024 21:52
Eki aç

6 saat abartılı mı? Karalamak mı? Ya siz dalgamı geçiyorsunuz? Konuyu uzatmayın tavuklarınızı gelin alın iade istiyorum

Trakya Köy Ürünleri Yanıltıcı Reklam Ve Yetersiz Ürün Teslimatı

7 Mart 2025 15:586.183

Trakya'm yöresel diye bir sayfanın reklamı çıktı. Reklamda gördüğüm tavuklardan 6 adet 1250 TL kargo dahil kapıda ödeme ...

2 Destek4 Yorum