TPAO Yatırım İçin Arıyorlar

22 Aralık 2023 15:0411.211

Türkiye Petrolleri a. Ş. Yatırım amaçlı bir reklama tıkladım. Ancak kendileri yurt dışı, Almanya gibi ülkelerden hatlardan arıyorlar. İlk seferden itibaren arayan kişilere numaramı sistemden kaldırın, aramayın dedim. Ama tam beş seferdir arıyorlar. Üstelik en son arayan kişi, 'Kaldırmayacağım, sistemden yine arayacağız.' dedi. Yani bu kişiler kötü niyetli olabilirler. Numaralarını paylaşamıyorum. Ama herkes dikkatli olmalı.

26 Haziran 2025 23:16

Türkiye Petrolleri a. Ş. Yatırım amaçlı bir reklama tıkladım. İsrarla yurtdışı telefon numarasına yönlendirme yapıyor Reklamlar da Türk vatandaşı yararlanır diyor yırdışı ne alaka ben bunda art niyet ararım Buna bir dur diyen yok formu doldur bir devlet bankasına yatırım yap olay bitsi bu şikayetimi yetkililere duyururum

Türkiye Petrolleri Adıyla Yapılan Sahte Reklamlarla Kişisel Bilgilerim Tehdit Edildi

Türkiye Petrolleri adı altında çıkan reklamlar aracılığıyla isim, soy isim ve telefon numarası kaydederek yatırım tavsiy...

1 Destek