Sahte Borsa Sitesi Mağduriyeti: 250.000 TL'lik Kayıp

30 Ekim 2024 10:1712.711

Türk petrollerinden aradıklarını ve market adlı borsa sitesinde hesap açtırdılar. Daha sonra buraya aktarılmak üzere 8200 TL yi belirttikleri kişi i... Ve ibana aktardık. Sonra daha çok kazanabilmemiz için daha çok para yatırmamız gerektiğini görevlendirilen borsa uzmanı söyledi. Bizde yatırdık yaklaşık 250000 TL bir müddet sonra çekmek istediğimizde parayı blok koyduklarını ve çekemeyeceğimizi marketin sorumlu kişiden öğrendik. Blokun kalkması için borsa sigortası yatırmam gerektiğini söylediler. Market adlı sitenin sahte bir site olduğunu düşünüyorum ve yetkililerden çözüm bulmalarını talep ediyorum. Ve bu saatten sonra ıslak imzam olmadan yapılacak hiçbir işlemi kabul etmediğimi kamu kurum kuruluşlara duyurulur. Bbu konuda yardımlarınız bekliyorum

30 Ekim 2024 11:11

Türk petrollerinden aradıklarını ve market adlı borsa sitesinde hesap açtırdılar. Daha sonra buraya aktarılmak üzere 8200 TL yi belirttikleri kişi i... Ve ibana aktardık. Sonra daha çok kazanabilmemiz için daha çok para yatırmamız gerektiğini görevlendirilen borsa uzmanı söyledi. Bizde yatırdık yaklaşık 250000 TL bir müddet sonra çekmek istediğimizde parayı blok koyduklarını ve çekemeyeceğimizi marketin sorumlu kişisi f. Y*** kişiden öğrendik. Blokun kalkması için borsa sigortası yatırmam gerektiğini söylediler. Market adlı sitenin sahte bir site olduğunu düşünüyorum ve yetkililerden çözüm bulmalarını talep ediyorum. Ve bu saatten sonra ıslak imzam olmadan yapılacak hiçbir işlemi kabul etmediğimi kamu kurum kuruluşlara duyurulur. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Şerafettin
5 Kasım 2024 11:36

1000 dolar sigorta poliçemi yatırdığım takdirde paramızın hesaba geçecekmiş nasıl bir yolş izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum

25 Aralık 2024 01:29

Aynı uygulamada 10 bin dolarım var sigorta yatırırsan oda gider

Para Çekme Sürecinde Ek Ücret Talepleri Ve İletişimsizlik Nedeniyle Mağduriyet

Türk Petrolleri adı altında medyadan gördüğüm bir reklam üzerine, Avrupa Merkez Bankası ile bağlantılı çalıştıklarını be...

2 Destek3 Yorum