Totalenergies İstasyonları Mobil Uygulamadan SMS Gelmedi!

30 Kasım 2023 13:45

Totalenergies uygulaması üzerinden puan ile yakıt almaktayım. Geçen hafta yapılan bir güncellemeden dolayı 1 hafta kadar uygulamayı kullanamadım, akabinde güncelleme bitti artık istasyon içindeki pos cihazından değil de benzin/LPG verilen istasyondaki cihazdan yakıt puan çekimi yapılmaktadır. Fakat bu sabah Barbaros, Eşref Bitlis CD No:227, 41780 Körfez/Kocaeli adresinde bulunan istasyondan yakıt alma işlemini gerçekleştiremedim. Petrol çalışanı QR Kod numarasını girse de SMS ile telefonuma saat 07.12'de yani şifre 22 dakika sonra geldi. Dolayısıyla yakıt alamadan oradan ayrılmış oldum. Daha da kötüsü başka bir istasyondan tekrar işlem yapamadım çünkü 1 saat içinde işlem yapıldı uyarısını verdi. Bu konu mağdur olmama sebep oldu.
Hem yakıt alamadım hem de işlem yapılmış gibi göründüğü için başka bir totalenergies istasyonundan işlem yapamadım. Bu işlem yapma sayısının ya da belli bir saat aralığı ile işlem yapılması mağduriyete yol açıyor. Sonuç olarak banka kartım ile eksi bakiyeden başka bir yerden yakıt almak zorunda kaldım. Totalenergies mobil uygulamasına güvenemiyorum.

30 Kasım 2023 15:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

07 Şubat 2024 09:42

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Serkan
11 Mart 2024 10:18