Nur sonuçtan hiç memnun değil

Toptan Kavanozcum Ürün Göndermiyor. Sadece Oyalıyor.

Toptan Kavanozcum Ürün Göndermiyor. Sadece Oyalıyor.
01 Nisan 2024 21:52

Toptan kavanoz internet sitesinden ürün aldım havale ile ödemesi yapıldı. Bir dönüş yok. Sürekli klasik bahaneler şişeler kırılmış ondan yeniden göndereceğiz dediler. Sonra eksik ürün dediler. En son da biz getireceğiz dediler. Ve sürekli öteleyip çocuk gibi insan oyalıyorlar. Yarın haklarında avukatım işlem başlatacak iletişim kurmazlarsa. Süslü sanat mağazam. Ulaşın bana lütfen. Şikayetimizin altında sizinde imzanız olursa işimiz kolay olur herkes ödemesini alır. Limse kolay para kazanmıyor. O yüzden kat be kat alacağım onlardan. Bu şekilde işletmeler kapatılması için elimden geleni yapacağım.

Nur
Nur
16 Nisan 2024 14:34

Merhaba tekrar adrese gittim bu şekilde kiralıkmış uzun zaman önce bırakmışlar yandaki esnaf söyledi. Yani düpedüz tezgah başka bir şey yok ortada. Ben savcılığa şikayette bulundum bugün. Ama muhtemelen zaten iflas göstermişlerdir. Bakalım ne çıkacak. Fatura kesmediler için sorun yaşayacaklardır illaki Ceza alırlar. Daha önce yaşadım sonuçlandı, mahkemeye ve avukat masraflarını ödeyecek.

Toptan Kavanoz Adlı Firmanın Ürünü Göndermemesi

22 Mart 2024 18:03
Derya sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 15:11

15 Kasım 2023 14:38

31 Ekim 2023 18:58
Toptankavanoz.com İade Yapmıyor, Ürün Göndermiyor!
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
15 Şubat 2024 20:17
Toptan Kavanoz Sipariş Verdiğim Kavanozları Teslim Alamadım. İletişim Kurulamıyor.