16 Haziran 2023 14:51

Tommy Baby markalı bebek arabasının iki türlü şikayetim oldu.
1. Benim iyi niyetli olmamdan ötürü bebek arabasının arka büyük tekerliğinin üretim hatası olmasını geç fark etmem ile başladı. Üzerinde gelen tekerleklerin göbek kısmı sadece plastik aksamlı idi. Kırılan tekerleklerin yerine yenisini Sipariş ettikten sonra demir rulmanlı olarak güncellediklerini fark ettim. Yani üretim ve mühendislik hatası vardı ilk üründe sonradan o aksamı güncellemişler.
2. Tutma kollarının ise plastiği zayıf bir parça ile ana gövde üzerine bağlanan hareketli parçanın ikisi bir anda kırılması ile artık bu işin tamamen kalitesiz malzemelerden yapıldığı kanısı oluşmuştur. Gerekli video ve fotoğraf paylaşımı yapılacaktır. Tutma kollarının parçalarını da tekerleklerin ücretini de mağdur olmamak için yatırmak mecburiyetinde kaldım.

Tutma kolu parçalarını parasını yakın zamanda ödediğim için iadesini talep etmekteyim.

profile profile
16 Haziran 2023 14:39

Video Tekrar yüklenmiştir.

21 Haziran 2023 11:30 (Şikayetten 4 gün sonra)

Efendim konu hakkında tarafımıza ulaşın yardımcı olalım buranın ekran görüntüsünü atın arkadaşlar ivedi şekilde yardımcı olsunlar.

Hayriye
Hayriye

Merhaba bizimkinde de aynı sıkıntı oldu size dönüş yapıldı mı acaba?

Ertuğrul

Maalesef tüketici hakemine başvuru yaptım. Oda ücret ödediğiniz için işleme almadı.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 17:24
Yagmur sonuçtan memnun değil