Esra sonuçtan hiç memnun değil

Tok Yapı İnşaat Emlak Yanıltıcılığı Ve Yanıltıcı Sözleşmelerle Mağduriyet!

15 Aralık 2024 14:38

Ev sahibi evden çıkarıyor diye ev bakmaya çalışalım dedik. Ailelerden destek alalım dedik, Esenyurt'ta o kadar sahte emlakçılar vardı ki hangisine güveneceğimizi bilemedik. Sonra sahibinden biri ilan koydu, 'gelin buyurun' dedi. Gittiğimiz anda da emlakçı yeri olduğunu anladık, sonra bizi çektikleri yer yerine başka yer gösterdiler. Hiç şüphelenmedik, olabilir diye düşündük, inanmak istedik. Samimi geldiler, sonra eve gittik, gördük. Metrekare nette söyledikleri tutar belediyede yanlış çıktı. Bir de aile binası dedi ama birkaç kişiyle görüştük, asla aile yeri olmadığını söyledi. Bunun üzerine belediye, yerin dava sürecinde müfettiş olduğunu söyledi. Yine de biz otururken abime, 'sözleşmeye abimin %10 yazıyorsun, sorun olmasın' demesine yönelik çalışan, 'hayır, vazgeçseniz bile kaporanız yanar' dedi. Sonra nasıl oluyorsa eşime kredi çıkmaması gerektiği halde kredi çıktı. Garanti Bankası diğer şubeleri çıkmaması gerektiğiyle ilgili beyan verdiler. Ve durumumuz olmadığını bile bile bizden 'ne alsam kârdır' düşüncesiyle bizden al, satıcı asla kabul etmez dediler. Kendilerinin iyi niyetli olduklarını söyleyip başta kapora yanar sözüne inandığımız yanlış beyanlı kağıdı imzalattılar. O da yetmez gibi 2,80 en fazla 2,90 kredi deyip 3,09 krediye zorluyorlar. Ben artık bu insanlardan silkinip ayağa kalktım, bundan sonraki süreçte sözleşmemi vermezlerse yakında kendilerinden mağdur eden insanlarla şikayette bulunacağım. Ve adalet için savaşacağım, kendilerine artık 1₺ bile vermemek için! Hâlâ benim kapora verdiğim daireyi diğer emlakçılar 'provizyonda mı? ' deyip sormama rağmen satışını yapıyoruz. 'Provizyonda değil' diyor. Sonra gelmişler, 'adamın kaybı oldu'. Kusura bakmayın, bizim gibi alacak birini bulamadınız diye mi zararınız oldu, çünkü ederindeki binayı fazlasına satıyorlar.

Özkan
Özkan

Esra hanım iyi günler hayatımda sizin kadar yalancı iftiracı bir insan görmedim sizin hakkınız da hukuki işlem başlattım yanlış imtihanlarınızdan dolayı

Esra
Esra

Başlatabilirsiniz bende sizin hakkınızda işlem başlattım şikayet varda şikayetini herkes dile getiriyor siz buna çözüm olmak yerine tüm müşterilerinize yalancı diyerek kendinizi haklı çıkartıyorsanız vay halinize cidden içler acı ben burda kurduğum tek cümlede yanlış bir cümle görmüyorum sizin yaptıklarınızı anlattım

06 Mayıs 2024 07:37
Nur Yapı Ev Hayallerim Hayal Kırıklığına Dönüştü

06 Mayıs 2024 18:14
Nur Yapı İnşaat Vaatler Verip, Sonra Kaporanızı Alıp Kıvırıyor

Lion Yapı Firması Asılsız İlanlar Paylaşıyor!

29 Mayıs 2024 08:50