Tinder Profil Ve Mesaj Sorunu

Tinder Profil Ve Mesaj Sorunu
12 Nisan 2024 21:25

Şikayetim Tinder hakkında. Eşleştiğim kişilerin profil fotoğrafına tıkladığımda geri atıyor ve açılmıyor. Ayrıca mesajlar ne gönderiliyor ne de alınıyor. Tinder hesabımı silmek istedim fakat bu da mümkün olmadı. 'Hesap silinemedi' uyarısını alıyorum. Lütfen yardımcı olun.

13 Mayıs 2024 14:34

Tinerde eslestigimin kisiler ile mesajlaşamıyorum ve profillerine giremiyorum. Lütfen yardımcı olunuz. Eslestigimin kişilerin profil resimlerine bastığım zaman, geri atıyor, girmiyor. Hesaptan çıkış yaptım tekrar girdim yine olmadı. Uygulamayı sildim yine olmadı

23 Nisan 2024 17:27

19 Nisan 2024 02:20

Şikayetim Tinder hakkında. Eşleştiğim kişilerin profil fotoğrafına tıkladığımda geri atıyor ve açılmıyor. Ayrıca mesajlar ne gönderiliyor ne de alınıyor. Tinder Premium üyesi olduğum halde nasıl böyle bir şey olabilir, anlamış değilim. Yardımcı olur musunuz?

Satı

Benim de öyle oldu bugün düzeldi mi peki

Efekan

Uc gün sonra düzeldi, su an kullanabiliyorum. Sorun yok

13 Nisan 2024 22:15

Aycan
26 Ağustos 2024 09:00
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Hesap Silinemedi Uyarısı Alıyorum

Melek