Tikshop Kayıp Paramı Geri İstiyorum

Tikshop Kayıp Paramı Geri İstiyorum
Baran
28 Kasım 2024 10:14

İki gün önce Tayland'da yaşayan bir kız ile tanıştım. Gerçi o bana yazdı, yazdıktan sonra yakınlaştı ve konuşmaya başladık. Sonra bir iş yapıyorum, tikshop diye bir uygulama var, şu kadar para kazandırıyor dedi. İlk başta güveni sağlayıp yaptıktan sonra biraz gelir elde ettim. Sonra tikshop hesabına baktım ve 358 dolar var, bedavadan gelmiş hesaba. Ben de o para ile 40 adet sipariş onayladım ve bu siparişler bir türlü tamamlanmıyor.

Ancak gittikçe bütçe yükseldi. 1300 dolar daha yatırıp siparişi bitirmem gerekiyordu. Ben de yükledim, sonra 1500 dolara çıktı ve o kadar param asla yok. Bankalara borçluyum, hesaplarımda ne kadar param varsa gitti. Ailem ile aram kötü, durumum kötü. Babam öğrenirse çok kızacak ve kişiye mesaj atıyorum, umursamıyor. Lütfen yardımcı olun, komisyon falan istemem, sadece paramı geri versinler yeter.

28 Kasım 2024 09:06

Bundan yaklaşık bir hafta önce Taylandlı biri bana TikTok'tan yazdı ve bir link gönderdi. Para kazanacağımıza dair konuşmalar yaptı ve gerçekten ufak tefek kazandırdı. Uygulama ise TikTok Shop adına 40 siparişi tamamladıktan sonra uygulama hesabıma yatacak komisyonları alabilecektim ama o siparişleri tamamlamak için sözde Taylandlı kız yani m** adlı şahsın deyimine göre şanslı sipariş geldi ve para yatırmamı istedi.

Ben de okx hesabı üzerinden 4 defa para yatırdım, yaklaşık 140 bine yakın para yatırdım. Son 2 sipariş kala 1358 USDT daha yatırın dedi. Param kalmadı ve bankalara borçlandım. M*** adlı şahsa defalarca yazdım ama o da param yok, yardımcı olamam dedi. Lütfen, ben komisyon falan istemiyorum, sadece ana paramı istiyorum.

Bana yardımcı olunmasını, paramın tarafıma iade edilmesini istiyorum. Uygulama üzerinden müşteri hizmetleri ile mesajlaştım, şirketin adresini görselde paylaşacağım.

Servet
Servet

Bende 19.888 USDT kaptırdım geri alamıyorum

Tayfun
Tayfun

Biraz Biraz beyninizi kullansaniza, Bedavadan kim kime para verir.

Emir
Emir

Ne yaptınız sorunuzun halltin mi telgraf adresim @B48burak buradan ulaşır misin bana

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Tikshop Kaybettiğim Paramı Geri İstiyorum

Özcan