Rabia sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 16:55

12.12.24 tarihinde 4517 liralık bir sipariş oluşturdum, 19.12.24 tarihinde ise hala kargolanmamışken iptal talebi oluşturdum fakat 20.12.24 tarihinde ise kargo çıkarıldı. Gelen kargoyu 23.12.24'te iade olarak tekrar yolladım ve kargom teslim edildiğinde ücret iadesinin ne zaman olacağını sorduğum halde net bir dönüş alamadım. İade nedenini sorduklarında ise kedimin acil bir tedavisinde parayı kullanacağımı söylediğim halde iadem bu tarihte bile yapılmadı, haliyle veteriner masraflarını eski bakiyemle karşılamak zorunda kaldım, üstelik ilk taksitini de bu süreçte kredi kartında ödedim bile. Paramın iade yapılacağına dair hiç inancım yok, WhatsApp hattı sürekli oyalıyor. Üstelik sitesinde oluşturduğum iade tutarı anlamadığım şekilde 4296 lira görünüyor ama ben size 4517 lira ödedim. Sipariş menüsünde ne tamamlanan siparişlerde, ne ödemesi talep edilen siparişlerde ne de ödemesiz siparişlerde, sipariş kaydın görünmüyor. Sistemden siparişimi silmişler. Kurumsallığı geçtim basit satış etiği bile yok. Ne kargolaması vakitli ne de ücret iadesi. Ürünleri de hem çok kalitesiz, hem görseldeki boyutlarda değil hem de çoğunluğu plastik. CİMER'e ve tüketici heyetine de şikayette bulunacağım.

profile profile

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İade Ve Değişim Talebime Yanıt Alamıyorum

03 Aralık 2024 17:31
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Tesbihevim Para İadesi Yapılmıyor

20 Ekim 2023 20:16

21 Ekim 2024 14:58

Zeynep
20 Mart 08:51
Ürün Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İade Süreci
Ürün Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İade Süreci
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ok Roses Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Mağduriyet Durumu!

Zeynep
26 Nisan 2024 16:15
Ok Roses Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Mağduriyet Durumu!