Handan sonuçtan çok memnun

The Prime Beauty Merkez (theprime.beauty) Böyle Yerlere Asla Gitmeyi

13 Ağustos 2024 14:13

Yazık paranıza. Sadece üç seans lazer aldım yüzüme, ücretini de her seferinde ödedim. Faydasını görmedim ve sözleşme yapmadım, sadece kaşımı çizdirmek istedim. Steril bir ortam olmadığı için de vazgeçtim, iptal ettirdim. Onu iptal etmemişler. Altına bir de bana 10 seans lazer yazmışlar. Bir sene geçmiş, arayıp tehdit ettiler. Dün gittim, üslupları ucuz, insan tavırları beni çok sinirlendirdi. Kimsenin böyle bir yere gitmesini istemem. Hiçbir boş senede imza atmam, ismim yanlış, soy ismim yanlış, imza benim imzam değil. İptal etmedikleri belgenin arkasına koyup haksız para talep ettiler. Belgeyi almak için 1050 TL verdim. Kavga çıkarıp polis çağırdılar, polislerin yanında belgeyi elimden alıp yırttılar. Hepsi bu işin içinde, adalet yok. Hakkımı helal etmiyorum. Her şekilde uğraşacağım, bela olacağım, her yere şikayet edeceğim. Benim düştüğüm duruma düşmeyin, mafyalaşmış işletmeler.

Ece
Ece

Bence insanlıklarına yazık hepsinin sürekli eleman değişiyor

05 Ekim 2023 00:56

Aspera's Beauty Hizmetten Memnun Değilim

24 Ocak 2025 10:23
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye Kuba Beauty Studio Kaş Uygulamasında Yaşadığım Mağduriyet Ve Hak Arayışım

05 Şubat 2024 15:36