Yunus sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 16:28

24.01.2024 gün Land of legends theme parkta yıllık legendary card almak için bilet satış gişesinde verilen broşürlerinde kare kod okutarak web sitelerine giriş yaptım. Web sitelerinde yetişkinler için 8.050 ₺, çocuklar için 6.440 ₺ yazmasına rağmen bilet gişesinde bilet almak istediğimde bana yetişkinler için 11.550₺, çocuklar için 9.240₺ fiyat verdiler. Ben bu fiyat farkının neden kaynaklandığını sorduğumda fiyatların güncellendiğini fakat web sitesinde güncellemenin unutulmuş olabileceğini ifade ettiler. Ben ise gördüğüm fiyattan bana satıl yapmaları gerektiğini belirtmeme rağmen bana bunun mümkün olmadığını belirttiler. Daha sonra müşteri hizmetleri ile yaptığım telefon görüşmesinde aynı beyanı aldım. Fiyatlarının web sitesinde güncellenmediğini herhangi bir şekilde yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Her türlü ekran görüntüsü almama ve kurumunda hatasını fark etmesine rağmen yardımcı olunmadı. Tüketici Hakları'na göre gördüğüm fiyattan satış yapılması gerekirken hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Bu durumu kurumsal bir firma olan land of legends'e yakıştıramadım.

16 Mayıs 2024 17:26 (Şikayetten 3 ay sonra)

Hüseyin
Hüseyin

Ben de aynı problemi yaşadım. Müşteri hizmetleri yardımcı olmadı. Mail attım cevap bile vermediler. Tüketici kanununa göre web sitesinde beyan ettikleri fiyattan müşterilere satmak zorundalar ama artık ülkede hukuku kimse umursamadığı için bu tür konular normalleşti.

Yunus
Yunus

Aynen hiçbir şekilde ne yardımcı oldular ne de dönüş yaptılar. Böylesine kurumsal bir firmadan bunu beklemezdim.

Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Land Of Legend Bilet Değişikliği Mağduriyeti

17 Haziran 2025 10:18
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 12:24
The Land Of Legend Fiyat Farklılığı