Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Efg Yatırım (efginv.com) Şikayeti!

13 Aralık 2024 12:13

6 Kasım günü bir telegram grubuna katıldım grupta forex üzerine sinyaller paylaşılıyordu. Daha sonrasında grubun yöneticisi bana özelden yazarak sistem hakkında bilgi verdi bende sisteme belli bir meblağ karşılığında giriş yaptım. Giriş yaptıktan sonra işlemlere başladık her şey güzel hoş ben bıst işlemlerine girmek istediğimi belirtim e****hoca da bana bir sepet hazırlayıp sisteme giriş yaptık biste. Ancak sabah uyandığımda hesabım - bakiyelere düşmüş işlemlere bakıyorum sorun yok meğer swap ücreti kesilmiş bıst işlemlerinden bana bundan kimse söz etmedi. Danışman atadılar bir tane a*** bey diye kendisine sorduğumda belli bir miktar daha yatırırsanız swap işlemleriniz iade edilir bundan sonra swapsız işlem yapabilirsiniz dedi. Bende ücreti hesap sıfırlanmasın diye yatırdım. Üzerinden 1 ay geçtikten sonra belli kara ulaştım ve para çekmek istedim. Çekmek istediğim zaman arandım kazandığın paranın %30 u kadar stopaj vergisi ödemesi yapmanız gerekiyor dediler. Hesabımdan kesin dedim yok ekstra yatırmanız gerekiyor dediler. Ayrıca vergiyi yatırınca 24 saat sonra ücret iade edilecek dendi tamam dedim yatırdım. Artık para çekebilir miyim dedim bu seferde hesabınız bloke oldu niye oldu dedim iki kere para talebinde bulunmuşum arayan kişi de üslupsuz bir şekilde konuşuyor dedim ne yapacağız blokeni kaldırmak için 3000$ daha yatırman lazım. Sistem sizin her şey sizin niye yatırayım sırf parayı vermemek için bir dereden su getiriyorlar her seferinde para istiyorlar. Eklerde tüm bilgiler mevcut arandığı numaralar hangi şirketlere para gönderdiğim e**hoca ile yazışmalar.

profile profile profile

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 11:51

21 Mart 2025 10:26
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Çekim Sorunları

09 Şubat 2025 23:06
Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Çekim Sorunları
Burak sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 13:34
Regal Global Market'te  Yaşadığım Sorunlar
Maşallah sonuçtan hiç memnun değil

Maşallah
03 Ekim 2023 21:52