10 Nisan 2024 22:39555
Halil'in Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetlerinizde olan isminden emin değilim ama galiba esra hanımdı teşekkür ederim

Terra Pizza - Pizza Pizza, Karşıyaka (Nergiz Mahallesi) üzerinden vermiş olduğum sipariş ile ilgili şikayetimi buradan yazacağım.
Sipariş tarihi: 10 Nisan 2024 / 20:43
Migros Yemek üzerinden sipariş verildi. Sipariş Numarası: 413627559

Ürün, bana 21:45'te, bir saatlik gecikmeyle teslim edildi. Pizza kutusunu aldığımda, üstüne başka bir kutu koyulduğu açıkça belliydi ve kutuda biraz eziklik vardı. Yine de içini göremeyeceğim ve bilemeyeceğim için güvenerek teslim aldım. Ancak ürünü açar açmaz, pizzanın üste yapışık olduğunu fark ettim. 7-8 dakika bekledikten sonra Migros Yemek canlı desteğine bağlanabildim. Konu hakkında bana yardımcı olamayarak, sadece çözüm ekibine ilettiklerini söylemekle yetindiler. Restorana ulaşmaya çalıştıklarında ise (iki kez denemelerine rağmen) ulaşamadıklarını belirttiler. Bu pizzanın bu şekilde tüketilmesi mümkün değil; tam bir hayal kırıklığı, malzemeler birbirine karışmış ve soğuktu. Özellikle notta baharat istediğimi belirtmeme rağmen o da gönderilmedi. Umarım yetkililer tarafından tarafıma dönüş yapılır. Bayram zamanı maalesef aç kaldık. Eve geldiğimizde bu durum için teşekkür ederiz.

15 Nisan 2024 09:29 (Şikayetten 4 gün sonra)

Halil Y. Merhaba, Öncelikle iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli kontrolleri yaparak sizlere en kısa zamanda bilgi vereceğimizi belirtmek isteriz. Her türlü görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

16 Nisan 2024 23:21

Tarafıma hiçbir dönüş olmadı aranmadım

16 Nisan 2024 23:21

Sizin yaşattığınız sorundan ötürü numara bırakıp benim size dakikalarca telefonda tekrar aramamı bekliyorsanız aramayacağım sizler arayabilirsiniz

7 Mayıs 2024 19:14

Aramadılar

9 Mayıs 2024 16:29

Değerli Misafirimiz Halil Y. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır.Sizleri her zaman restoranlarımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Terra Pizza.

11 Mayıs 2024 15:44

Terra Pizza Bornova Şubesinin Teslim Etmediği Siparişin Ücretini İade

6 Mayıs 2024 12:15517

"Teşekkürler"

Terra Pizza Bornova Şubesinin Teslim Etmediği Siparişin Ücretini İade

Migros Yemek PizzaLazza (Esenler, Oruç Reis Mah.) Mağduriyetim!

20 Mayıs 2024 16:23582

"Aysun Hanıma çok teşekkür ederim ürünü bedelsiz olarak bana tekrar gönderdiler. Bu ince davranışları için kendilerine çok teşekkür ederim."

PizzaLazza Özensiz Paketlenmiş Pizza

19 Mayıs 2024 22:13317

"Teşekkür ederim."

PizzaLazza Özensiz Paketlenmiş Pizza

23 Aralık 2024 21:02330

23.12.2024 18:56 tarihinde Migros yemek uygulaması üzerinden terra pizzadan...

Soğuk Pizza Ve Ulaşılmaz Müşteri Hizmetleriyle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

4 Ağustos 2025 16:03378

04.08.2025 tarihinde yemeksepeti.com üzerinden Terra Pizza firmasına tgc5-1gqo onay kodu ile sipariş verdim. Sipariş saa...

Tümünü Gör
Terra Pizza Denizli Kınıklı Şubesinden Şikayetçiyim!

Terra PizzaDenizli Kınıklı Şubesinden Şikayetçiyim!

Hasan
Terra Pizza Eksik Malzeme Gönderimi!

Terra Pizza EksikMalzeme Gönderimi!

Begüm
Terra Pizza Patates Porsiyonu Çok Küçük Geldi!

Terra PizzaPatates Porsiyonu Çok Küçük Geldi!

İbrahim
Terra Pizza Fiyat Yükseltmek Nedir?

Terra Pizza FiyatYükseltmek Nedir?

Sümeyye
Terra Pizza İade Edilmeyen Geciken Sipariş!

Terra Pizza İadeEdilmeyen Geciken Sipariş!