Özgül
25 Nisan 2024 13:32

Tekirdağ Süleymanpaşa'daki Nur Teknik için yazıyorum. Termikel marka ankastre fırınının camı patladı ve servisi arayarak cam siparişi verdim. Daha sonra servisten haber aldım. Gelecekleri günü belirtirken, 'Gelirken pos cihazını getirir misiniz? Kartla ödeme yapacağım.' dedim ve 'Tamam.' yanıtını aldım. Ayrıca, çalıştığımız için montajdan 1 saat önce haber verilmesini rica ettim. Montaj günü geldiğinde, sabah saat 10.00'da geleceklerini ve 1 saat önceden haber vereceklerini söylediler. Ancak, montaj günü oradaki bayan pos cihazının Kırklareli'ne gidecek arkadaşlarla gittiğini ve nakit ödemem gerektiğini belirtti. Ben de kartla ödeme yapmayı planladığımızı ve montajın yapılmasını, akşamüstü veya ertesi gün ödeme yapabileceğimizi söyledim. Ancak bu teklif kabul edilmedi. Birkaç gün sonra bayram tatili dolayısıyla bayramdan sonraya erteledik. Bayram bittiğinde ise arayıp sormadılar ve 1 hafta geçti. Mesaj attığımda 'Tamam, yarın ilk servisi size yönlendireceğim.' yanıtını aldım ancak bayan hiçbir şey yazmadı ve yine gelmediler. Oradaki bayanın kafasına göre işlem yaptığını düşünüyorum. Gerçekten, Tekirdağ'daki Nur Teknik servis hizmetini yeterli bulmuyorum ve Termikel markasını bir daha evime almayacağım. Servis yüzünden 1 ay geçmesine rağmen mağdur oldum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 12:18

Profilo Bayrampaşa İlçesi Teknik Servis Sorunu

13 Eylül 2024 23:29

Teka Fırın Kulp Sorunu Ve Servis Hüsranı

Muharrem
26 Nisan 2024 17:54
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Ankastre Fırın Kabusu: Yeni Ürün Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Gökçe
11 Şubat 2025 11:30

20 Ağustos 2024 16:40
Termikel 8 Aydır Beklettiği Kırılmaz Ocak Camına Üretimi Yok Diyor!
Termikel 8 Aydır Beklettiği Kırılmaz Ocak Camına Üretimi Yok Diyor!