Salih sonuçtan hiç memnun değil

TEMSA Ulaşım Araçları Soğuk Kabin Ve Vites Problemi: Prestij Aracın Sorunları

31 Ocak 2024 08:28

Kasım 2023'te aldığım 2 aylık Temsa Prestij aracın sıkıntıları bitmiyor ve müşteri hizmetlerini aradığımda 'size dönüş yapacağız' deniyor ama sonuç yok. 6 kez serviste müdahale edilmesine rağmen arka kalorifer üflemiyor, aracın içi buz gibi. Aracın vites geçişleri çok kötü; sabahları 1'den 2'ye geçmiyor. Alt takımdan 'takır tukur' sesler geliyor. Koltuklar sıkıntılı, yaşlanınca arkaya gidiyor, araç dönünce koltuk kayıyor. Kapı sürekli takılıyor. Camlarda siyah lekeler var. Bu araç nasıl PDI'dan geçiyor? Bir muhatap bulamıyorum, araç tamamen hayal kırıklığı. Her gün personelden şikayet var. 2014 model aracım bundan daha düzgün. Artık mahkeme yoluna gideceğim. Kesinlikle tavsiye edilecek bir araç değil. Yetkili servise gitmekten 120 km yol yapmak günlerdir beni yoruyor.

Garanti Kapsamındaki Temsa Prestij SX Aracımda Sürekli Makas Kırılması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

04 Eylül 2025 14:39
garanti-kapsamindaki-temsa-prestij-sx-aracimda-surekli-makas-kirilmasi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.pdf
garanti-kapsamindaki-temsa-prestij-sx-aracimda-surekli-makas-kirilmasi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.pdf

Temsa Ulaşım Araçları Prestij Sx Şikayeti

11 Ekim 2024 22:11
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Desteği: Hayal Kırıklığı Yaratan Bir Deneyim

06 Eylül 2025 08:30

01 Şubat 2025 10:19
Motor Arızası Ve Yetersiz Yol Yardımıyla Mahsur Kaldık
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Otokar'dan Aldığımız Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Engeli

Burak