Temizlikyolda.com Mask Temizlik Şirketinin Bilançosu Ve Hizmet Faturaları-tehdit-hakaret

31 Temmuz 2024 00:25

Yenişehir ilçe kaymakamlığına;
Ben, 68 yaşında, çiftlik köy mh. 32223 sk, L**** Ş***** 1 apt. Bina:7kap: 7
3kat da yalnız ikamet eden emekliyim, Sitemizi yöneten, B**** mask temizlik. Şirket sahibi ismi: M***** kırlangıçtır. 30/7/2024 tarihinde akşam 8.30 beni 0507*****14 00 numaralı telefonundan arayarak. Hakaretler savurdu. " site yönetimi bilançolarını, inceledim. Gördüm ki; belgesi olmayan, hizmet olmayan rakamları gördüm. Hepsi ektedir. Diyafon yenilemesi 66.600.- tl. Şubat 2023 de Başladı. Ve bitti. Bütün oturanlar. 66.600 TL. Kat malikleri adına bölündü. 2600 TL'ye yakın bir fiyat iki taksitle mart ve Nisan aylarında olmak üzere ödendi. Daha sonra yönetim kimsenin borcu kalmadığını herkesin parayı ödediğini söyledi. Ben de herkes parasını ödediyse bu 66.600 TL'nin faturasını istedim aradan yedi ay geçti 66.600 TL'nin faturası. İbraz edilmedi ancak; bugünlerdeki yaptığım yazışmalarda." Yedi ay geçti aradan fatura nerede" dediğimde başkaları da sordu. Gönderdiğim belgelerde okursunuz. Elektrikçi firmasına rica edildiğinde 54.000 liralık bir fatura. Kesildiğini söyledi ben de bilanço'ya baktığımda. İşte 10.000 6000-30.000 Paralar gördüm bilançoda bu 66.600 TL'nin tamamının ödenmediğini gördüm. M****** diye bir işçi yaptı M******'nın kimin yakın olduğunu sordum cevap gelmedi. Belli ki birilerinden para toplamamış tabii ki kimlerden para toplamadığını bilemiyorum. Bina tanıtım ücreti yine bilançoda 300 TL tekrar 1750 TL peyzaj ücreti. Tekrar 2000 TL ilaçlama ücreti ben bankacı olduğum için. Hangi bilgilerin neler olduğunu biliyorum tabi sitedeki oturan kat malikleri de çok ilgilenmediler 66.600 liralık fatura gelmeyince bunu istediğimde. M***** K******** bana hakaret etti ayrıca L**** Ş***** bir kat malikleri adına bir grup var. Grupta; yanında çalışan B**** hanım. Kat malikleri kendilerini Aramayacak hesap sormayacak sadece istedikleri zaman kendileri arayacak böyle bir şey etkinleştirdiler. B**** yönetici onayı etkinleştirdi B**** mask bu grubun ayarlarının yalnızca yöneticilerin gruba mesaj göndermesini etkinleştirdi. Böyle bir şey olur mu böyle bir şeye hakkı var mı onu da öğrenmek istiyorum. Ben bu Mersin'de çalışan mask yönetim şirketinden memnun değilim diğer maliklerin de yazdığı yazıları size gönderdim gereğinin yapılmasını arz ediyorum ve beni tehdit ediyor. Başıma herhangi bir şey gelirse M***** K******** sorumludur diyorum saygılar.

Volkan
28 Nisan 2025 12:51

Serap
19 Nisan 2024 10:56
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
17 Nisan 2024 20:27
Armut.com Aracılığı İle Gelen Usta Parayı Alıp Kaçtı
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
08 Ocak 2025 12:04