Osman sonuçtan hiç memnun değil

Temfitness Ürün Kusurları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

27 Ağustos 2024 10:23

Bu markadan komple şikayetçiyim. Bu markadan toplu olarak birçok ürün aldım, ürünlerinde kusur çıktı ve arkasında durmadılar. Rack farklı yollandı, bu ağır demir ürünleri iade edemem diye neyse dedim, bu kez monte ederken barfiks direği uzun geldi. Kesmek zorunda kaldım. Daha sonra ayak koyup sırta çekmek için gerekli olan demir eksikti, yolladılar. Uymadı, düzeltin dedim, elimizde yok dendi, yine kendi başımın çaresine baktım. Ürünler, söylendiği ağırlıkları kaldıracak kapasitede değil. Sonra ürünler stokta görünüyor ama ellerinde yok, ücret iadesi yapalım derler, sizi oyalarlar, ararsınız kasıtlı olarak cevap vermezler. Sinirleriniz bozulur, müşteri temsilcisi tam bir sıkıntılı zaten, size bir de kabadayılık yapıyor. Fiyatları da oldukça pahalı.

27 Ağustos 2024 09:41

www.temfitness.com/ sitesinden aldığım 25 mm klipsler atımda görünmesine rağmen stokta yokmuş ücret iadesi yapılacağı söylendi yapılmadı telefon ve WhatsApp kasıtlı olarak numaram bilindiği için cevap verilmiyor. Kasıtlı olarak müşteriyi yıpratıp vazgeçirmeye çalışıyorlar.

Teslimat Gecikmesi Ve Kusurlu Ürünle Mağduriyet Yaşadım

18 Temmuz 2025 22:23
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 12:46
Baloğulları Mobilya (Kazan) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı!
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 18:45

Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma