Sema sonuçtan hiç memnun değil

TEM Aksesuar Mağazası Şikayetçiyim

24 Mart 2024 17:20

TEM aksesuar isimli mağazaya gittik onlinedan defolu gönderdikleri ürünü kabul etmeyerek aksine bizi yalancılıkla suçlayarak bizim hasar verdiğimizi söylediler paramızı alarak defolu ürünleri bize bıraktılar şikayetçiyim. Paketi açıldığı için kabul etmedikleri açıklamasını yaptılar kendilerince kimse bu hataya düşmesin paramı istiyorum.

25 Mart 2024 15:15 (Şikayetten 21 saat sonra)
Sema
Sema
28 Mart 2024 04:39

Yalan konuşuyorsunuz ben ürünleri iade değil değiştirmek istedim ve sızı arayıp bunu söylediğimde sure önemli değil istediğinizde gelebilirsiniz dediniz ve ben size telefonda açıkça belirttim paketleri açtığımda hepsi kusurlu defolu geldi diye belirttim paketi açmadan dolaba takamayacagıma göre paketi açtığımdada defolu gelen urunu kabul edemeyeceğime göre hakkım olanı yapıp iade ya da değişimini istedim mağazaya cagırdıgınızdaysa t beni kovmaktan beter ettiniz bunu kabul etmiyorum bana cızık bozuk urunu paketleyip gönderdiniz kusura bakmayın size değil gözüme ınanıcam ve bana attığınız iftirayı kabul etmeyeceğim

28 Mart 2024 10:37

25 Ekim 2023 14:03
Topaylar Home Defolu Ürün Gönderdi
Topaylar Home Defolu Ürün Gönderdi

29 Ağustos 2024 23:15
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül Erbil Exclusive İndirim Maskesi Altında Oyalama: Firma Tarafından Yanıltıldım!

19 Aralık 2024 16:08

24 Kasım 2023 11:36