Ela sonuçtan çok memnun

Teleperformance Maaş Bordrosuna Erişemiyorum - Acil Yardım Lütfen

07 Ağustos 2024 15:21

Merhabalar, Teleperformance çalışanıyım. Son ayın maaş bordrosunu göremiyorum ve bulamıyorum. Çok acil lazım, lütfen yardımcı olur musunuz? İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştım fakat geri dönüş alamadım. En kısa sürede tarafıma bordromu iletebilirseniz çok sevinirim.

06 Eylül 2024 17:36

Çağrı Merkezi çalışanıyım ve Bankadan maaş bordrosu istendi. Maaş bordrosu erişemiyorum insan kaynaklarından da kimseye ulaşamıyorum buradan temmuz 2024 ve ağustos 2024 ayı için maaş bordrosuna erişmem konusunda bir destek rica ediyorum. Konu ile ilgili kimseye ulaşamadım.

06 Eylül 2024 16:56

Bankadan Maaş bordrosu istediler fakat şirketten hiç kimseye ulaşamadım ve teleperformance markasının kendi panelinden giriş yapmak istediğimde bana hata veriyor rica etsem bana son ayın maaş bordrosunu hatta hem temmuz hem de ağustos ayın maaş bordrosunu gönderir misiniz bu konuda bir açıklama rica ediyorum

Ela
Ela
07 Ağustos 2024 17:03

Allah razı olsun kadın beni aradı ve çok hızlı şekilde sorunuma bir çözüm buldu bu kadarını ben bile beklemiyordum, zahmetsiz hızlı ve profesyoneldi! Teşekkür ederim!

Maaşımda 7000 TL Eksik Ödeme Ve İletişim Engeli Yaşadım

26 Ağustos 2025 01:10
Tuğçe sonuçtan memnun değil

Teleperformance Sorumsuz Takim Lideri Ve Eksik Ödeme

19 Nisan 2024 00:43
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Teleperformance Her Ay Eksik Maaş Ve Prim Ödemesi Yapılıyor

29 Ağustos 2025 00:08