Beyza sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 01:19

16.10.2023 Pazartesi günü saat 12.42'de tarafıma Telegram'dan bir onay kodu geldi. Şimdiye kadar hiç telegram kullanmamış ve hiç indirmemiş olmama rağmen bu mesajı alınca şaşırdım ama kodu kimse ile paylaşmadığım ve linke tıklamadığım için problem olacağını düşünmedim. Telegram kullanan bir arkadaşım az önce Telegram'a katıldığıma dair bildirim aldığını söyledi. Son görülme, onay kodunun bana geldiği gün (16.10.2023 12.47) olarak görünüyor. Hesaba mesaj atıp aramış ama herhangi bir dönüş olmamış. Az önce telegram indirip hesaba giriş yapmaya çalıştım, onay kodu geldi ama parolayı bilmediğim için giriş yapamadım. Hesabı kapatma talebinde bulundum 7 günlük bir süre verdi. +90553******6 numaram adına açılan hesap bana ait değildir ve herhangi bir yasa dışı durumda asla sorumluluk kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk Telegram'a aittir.

Burhan
Burhan

Aynısı bana oldu biraz önce. Telegram destek ya da support diye aratınca bir form çıkıyor. Ingilizce ve Türkçe doldurup yolladım. Cevap bekliyorum. Çok rahatsız edici bir durum.

Beyza

Telegramın sayfasında bu konu ile ilgili birkaç yazısını okudum, siz gönderilen kodu paylaşmadığınız sürece böyle bir durum mümkün değil sonuçta iki adımlı kimlik doğrulama var ya siz paylaşıyorsunuz ya da hackerlar link aracılığı ile erişiyor vs diyor, kendileri sorumluluk almamışlar yani. Sonuç bulunacağını sanmıyorum ama umarım sonuca ulaşılır.

Elif
Elif

Aynı problemi yaşadım bu gece tamamen aynısı hatta 1.44 kod gelme saati son görülme 1.49 telegram kullanan arkadaşlarıma sordum son görülmem bu şekildeymiş. En son ne oldu nasıl bir yol izledin?

Beyza

Hesabın kapanması için talepte bulundum hala onun süresinin dolmasını bekliyorum. Sonrasında da kullanmıyor olsam da bir hesap açıp kendi mail ve numarama bağlayacağım ki benzeri bir şey olmasın. Resmen durduk yere telegram hesabı açmam gerekti, bu durum beni bir düşündürmedi değil.

Cansel
14 Ekim 2023 09:15