Seher sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Yatırım Yanıltmacası

27 Aralık 2024 11:36

Sahte SPK lisansı belgelerine güvendim. Telegram üzerinden açtıkları borsa gruplarında paylaştıkları bilgileri 2 ay kadar takip ettim ve bunlara güvenerek sahte aracı kurumları thomson ınvestment'a yatırım yaptım. Ancak her şey sahteymiş.

A****ş***** adındaki kadın hesap yönetimi adı altında 13 bin dolar tutarındaki parama el koydu. Sonradan mağduriyetimi gidereceğine söz verdi. Aylık iki defa 500 dolar gönderdi ve gerisi yok.

Daha çok para kazandıracaklarına söz veriyorlar. Borsa İstanbul'daki zararları kapatacaklarını söyleyerek insanları mağdur ediyorlar. Her şey senaryo. Paramızı piyasada kaybettiğimize ikna edip, paramıza el koyuyorlar.

Birçok telegram borsa grubu var, hepsi de aynı mantık. Aynı kişiler farklı farklı isimlerde gruplar açmaya devam ediyorlar. Grubun adı kirlenince kapatıp yenisini açıyorlar.

Th*on ınvestment da bunlardan haberi yokmuş gibi hiçbir sorumluluk kabul etmeyip, suçu ıb dedikleri kişilere aktarıyorlar. Hepsi oyun!

24 Nisan 2025 10:47

Sahte SPK lisansı belgelerine güvendim. Telegram üzerinden açtıkları borsa gruplarında paylaştıkları bilgileri 2 ay kadar takip ettim ve bunlara güvenerek sahte aracı kurumları yatırım yaptım. Ancak her şey sahteymiş. Thomson İnvestment adlı kurum üzerinden A**** Ş***** adındaki kadın ve S**** K***** adlı kişi hesap yönetimi adı altında 13 bin dolar tutarındaki parama el koydular. Sonradan mağduriyetimi gidereceğine söz verdi. Aylık iki defa 500 dolar gönderdi ve gerisi yok. Daha çok para kazandıracaklarına söz veriyorlar. Borsa İstanbul'daki zararları kapatacaklarını söyleyerek insanları mağdur ediyorlar. Her şey senaryo! Paranızı piyasada kaybettiğinize ikna edip, paranıza el koyuyorlar. Birçok Telegram borsa grubu var, hepsi de aynı mantık. Aynı kişiler farklı farklı isimlerde gruplar açmaya devam ediyorlar. Grubun adı kirlenince kapatıp yenisini açıyorlar. E** Y****** ile Bizbize Borsa diğer grubudur. Sürekli isim değiştirerek devam ediyorlar.

profile profile profile

Sefa
Sefa

Bende mağdurum 5.000 USD nasıl olacak şikayet etsek polise girsek geri alamaz mıyız

Kevser

Türkiye'de değiliz deyip Türkiye'de benzer isimli onca firma kurmanız neden? Yabancı isimli bir firmanın prestijini neden kullanıyorsunuz? Neden yüksek meblağları telafi etmeyip insanlara sus payı verip şikayetlerini kaldırmalarını istiyorsunuz? Neden hala onlarca insan mağdur? Her şeyin en doğrusunu siz biliyorsunuz da kimse mi bir şey bilmiyor da paralarına kastlarını var.

Kevser

Bende Thmn İnvestment tarafından 41bin dolar 3 ay içerisinde benzer durumları yaşadım. Paramı çekmek istediğim an paramı sıfırladılar. Her seferinde türlü vaatler verip önce kazandı gösterip sonra tüm paranızı büyük bir ustalıkla farkında olmadan elinizden alıyorlar. Global firmanın birebir taklidini yapıp, ölmüş olan dünyaca ünlü broker i da kendi CEO l ari gibi gösteriyorlar. Bankadan çektiğim krediler nedeniyle firma beni çok zor durumda bıraktı ve asla geri ödeme yapmadı. Birkaç gün ödeme tazminiyle ilgili oyalayıp, sonrasında geri dönüş yapmamışlardır. Banka kredileri ve faizleri, ana paramla birlikte 60bin dolara yakındır. Para iademi istiyorum.

Abdullah
Abdullah

Para çok yanlış ellerde geziyor bedava peynir sadece fare kapanında olur

Telegram Yatırım Danışmanlığı Yanıltmacası Ve Kaybedilen Güven

Metehan